Se îmbracă mai feminin decât până acum, e mai atentă la coafură și, chiar dacă nu era nevoie, pare că a și slăbit. Dacă totul era negru în momentul conștienzării și anunțului divorțului, soarele începe să iasă și pe strada ei.

Actrița și cântăreața a reînceput să zâmbească, s-a întors pe scenă, se bucură de viață, mare și plajă și pare că a întinerit. Garderoba ei e mult mai veselă, pe alocuri copilărească, nu se teme să-și pună chiar flori în păr, a învățat să vadă viața cu alți ochi și să se bucure de tot ce e în jurul ei.

zambetul-unei-femei-greu-incercateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Iar fanii au doar cuvinte de bine la adresa ei: ”Ești superbă!”, ”Senzuală”, ”Chiar ești ca o copilă zglobie!” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe contul ei de Instagram.

În definitiv nici nu are de ce să nu fie fericită. A sfârșit un capitol și a început un altul. Are deja un băiat mare, o carieră frumoasă, arată excelent și are o viață înainte. În plus, o grămadă de oameni îi sunt alături, fie că sunt prieteni din viața reală, fie din cea virtuală, care sunt alături de ea doar cu sufletul.

Vezi și Anca Țurcașiu a divorțat. Mesajul dureros al artistei: ”Merg mai departe…”

Citește și:

Tatăl Mădălinei Manole a murit cu un mare regret în suflet

Lili Sandu și-a alăptat copilul în public și a fost aspru criticată: „Nu-ți poti arăta sânii așa…”