Anca Țurcașiu părea să aibă o căsnicie fericită și că se înțelege foarte bine cu partenerul ei de viață, dar aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere anunțând că a divorțat.

Dezvăluirea a făcut-o pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că și-a învățat lecția și merge înainte cu fruntea sus.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris Anca.

Anca Turcasiu divorteaza dupa un mariaj de aproape 20 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Artista nu a spus însă care a fost motivul pentru care a decis să se despartă de cel pe care îl credea sufletul ei pereche, precizând că nu va face alte declarații pe marginea acestui subiect.

„Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!

Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost alături aproape 20 de ani şi împreună cu care are un fiu. Artista și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor și a declarat că a relația lor a ajuns din păcate la sfârșit.