Se spune că cele mai multe accidente au loc în mediu cunoscut, adesea acasă, iar Anca Țurcașiu confirmă regula. Actrița a căzut recent pe gresie și și-a fracturat rotula.

Cântăreața a șocat audiența emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, când a apărut în cârje. Artista a povestit că a avut un accident casnic.

„Am cazut pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine! La mare am căzut, într-o seară.

Eu sunt o fire foarte împiedicată. Cred că am atras asta pentru că toată vara m-am gândit să nu cad și să nu îmi rup picioarele pe gresia aceea foarte lucioasă. Și s-a întâmplat. Așa că ai grijă ce îți dorești și ce transmiți în Univers”, a povestit Anca, la Pro TV.

Acum, solista este nevoită să poarte o orteză în următoarea perioadă.

„Dar de a doua zi, mi-am ținut toate spectacolele, cu orteza, cu o canapea instalată frumos pe scenă. Iar la teatru am adaptat personajul și am făcut-o șchioapă pe Dolores, personajul pe care îl interpretez.

Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu.

Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e.

Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă”, a mai adăugat artista.

Vezi și Anca Țurcașiu s-a reinventat total după divorț: ”Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros”

Citește și:

Cum arată astăzi fetele din trupa t.A.T.u.? Nu le mai recunoști

Laurentiu Duță de la 3 Sud Est, pe mâinile medicilor. Cântărețul urmează să fie operat

Vezi şi cum să cureţi rosturile de la gresie!