Recent, actrița a vorbit depre această mare cumpănă a vieții ei. Ea a povestit că s-a vindecat de cancer, deși medicii îi mai dădeau doar un an de trăit.

„E importantă experiența personală. Până la urmă eu am povestit despre această întâmplare. În momentul în care am primit un diagnostic care… Nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul și ea a zis că trebuie să îl fac, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Și așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic, nu mi s-a spus direct.

După aceea am ajuns în spital și am făcut acel tratament.”, și-a început Anca Sigartău povestea, conform Wowbiz.

După ce a primit teribila veste, actrița nu a mai vrut să stea în spital. S-a externet și, odată ajunsă acasă, s-a hotărât să țină postul Crăciunului.

„Și în momentul în care am cerut să plec din spital medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri pe citostatice și nu este normal.

Am spus cu toate astea că vreau să mă duc acasă”, își amintește ea.

Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult”

”Am știut despre acest post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni.

Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult. Știam că sunt lucruri, răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci.

Pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul a spus “Unde este tumora? Ce ai făcut?”. Nu mai există o tumoră. A fost într-adevăr o minune”, a relatat, la Antena 3, Anca Sigartău.

Cum de s-a vindecat actrița nimeni nu știe. Să fie postul, să fie rugăciunea, să fie tratamentul, să fie șansa ei, să fie faptul că s-a împăcat cu ea și cu ceea ce urma să se întâmple… Cert este că, spune ea, tumoarea nu mai există, iar Anca Sigartău, în vârstă de 53 de ani, a câștigat încă o șansă la viață.

Vezi și Anca Sigartău are trei copii superbi, dar fiica sa este copia ei fidelă. Este extrem de frumoasă

Citește și:

Oprah Winfrey, primele declarații despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle și prințul Harry

Gabriela Cristea a spus de ce nu poartă verigheta. Soțul ei poartă două!