Iată ce spune Anca Sigartău despre rolul din „Lia – Soţia soţului meu”, pentru care a făcut o evidentă schimbare de look. Personaj rebel, cu frizură punk, păr albastru, costum din piele, actrița este de nerecunoscut.

Anca Sigartău, despre personajul ei: „Este agresivă cu cei care îi pun viața în pericol băiatului ei”

“La o maşină de curse există nişte parametri care trebuie analizaţi: agresivitatea motorului, comportamentul în viraje, frânarea, direcția, accelerația maximă. Personajul meu, care știe tot ce se poate sti despre mașinile de curse și încă ceva în plus are tot ceea ce îi trebuie pentru a-și depăși toți adversarii: este agresivă cu cei care îi pun viața în pericol băiatului ei, își tine mereu direcția corectă, alegând perfecta balansare între bine și rău, știe să iasă din încurcătura atunci când e încolţită, e deplin conștientă de valoarea ei și nu pleacă capul în faţa nimănui, chiar atunci când pare că nu are cum să câștige și când mafia îi este adversar.

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru Anca Sigartău, rebelă în Lia – Soţia soţului meuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nu degeaba i se spune El Capitan… dacă mai adăugăm că este pasionată de filosofie şi ezoterism și, evident, ascultă rock, că are un cățel pe care îl cheamă Sena (în amintirea marelui pilot de Formula 1) și care o urmează pretutindeni și că își conduce în film propria motocicletă, avem ingredientele unui personaj memorabil, nu-i asa? Așa că nu ratați cea mai nouă producție ce poartă semnătura Ruxandra Ion, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1. Abia aştept să ne revedem!”, a dezvăluit Anca Sigartău.

El Capitan îşi va face intrarea în serialul de la Antena 1 într-o manieră demnă de numele său, lăsându-i mască pe cei de la circuitul VorGroup. Aceasta va relaţiona îndeaproape cu fiul său, Mike (Toto Dumitrescu), dar şi cu Petru Vornicu (Ştefan Floroaica), pe care l-a cunoscut la service-ul unde acesta a lucrat în trecut.

Serialul, care poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.

Citește și: Anca Sigartău s-a vindecat de cancer. Medicii îi mai dădeau doar un an: ”Eu știam că mor, că nu mai am de trăit”

Citește și: Cât de bine seamănă Anca Sigărtau și nepoata ei! Cea mică e copia în miniatură a actriței