La 39 de ani, Anca Serea știe sigur că nu a pus punct capitolului maternitate.Fără a fi doar soție și mamă, aceasta este extrem de activă din punct de vedere profesional. Te și întrebi de unde are atâta energie.

Totuși, pe primul loc în cazul ei e familia. Chiar dacă a devenit mamă pentru a șasea oară în urmă cu un an, deja ea și soțul ei se gândesc serios la cel de-al șaptelea copil. Asta, chiar dacă nu trec prin cea mai bună peioadă din punct d vedere financiar.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă”, a declarat ea la Pro TV.

De unde vine această dragoste fătă margini pentru copii și pentru o familie numeroasă? ”Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce”, și-a amintit vedeta.

Totuși, de când e mamă ceva a devenit un lux în viața ei, pentru că pur și simplu nu mai are timp de așa ceva. ”Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mai spus Anca Serea.

Momentan, soții nu trec prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că au fost afectați destul de rău din cauza pandemiei, cei doi soți au fost dați în judecată de complexul în care au locuit, ei mutându-se într-o vilă de jumătate de milion de euro.

Procesul este civil și se referă la o sumă de bani pe care reprezentanții asociației ar spune că Anca și Adi le-o datorează.

Vezi și Poză adorabilă cu toți copiii Ancăi Serea! În pijamale asortate, de la mic la mare!

Citește și:

Top 5 cele mai bogate vedete din România. Un clasament plin de surprize!

Gabriela Prisăcariu, extrem de sexy pentru Moș. Reacția lui Dani Oțil face toți banii!