Soția lui Adrian Sînă  a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit ce se întâmplă în familia ei. Ea a  precizat că doar Noah a rezistat și nu s-a îmbolnăvit încă, în rest Sarah, Leah, Moise, David și Ava sunt toți bolnavi.

 

„ Situatia la noi este asa: Sarah a fost prima din familie «atinsa» de aceasta viroza: 39 cu 2 febra, dureri mari musculare, apetit scazut, dureri de cap, gat si tuse. Apoi, Leah: cu bronsiolita si tratament adecvat unui bebelus de 5 luni, norocul nostru e ca-i foarte cumintica si colaboreaza frumos; apoi, Moise: cu febra foarte foarte  mare 40, 2 de dimineata, desi este pe antitermice, iar de doua zile, si David…

Ava a facut o forma usoara de enterocolita, iar Noah, #rezista! Ganduri bune voua, multa sanatate picilor si putere mamicilor! Greu… greu ?! Sunt convinsa ca e doar o perioada, dar lipsa somnului…”, a scris Anca Serea în dreptul superbei imagini de mai jos.

Mai mult, Anca susține că îi este și mai greu pentru că Adi a fost nevoit să plece din țară, având un concert în Pakistan.

Anca Serea şi Adrian Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015 și au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016 și Leah-Maria. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara.

 

Citește și: