Vedeta și copiii ei s-au trezit cu ochii roșii, iar verdictul medicilor a fost infecție oculară, motiv pentru care cu toții iau pe tratament.

Vedeta le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu familia sa, dar și care crede că este motivul de la care au plecat aceste probleme.

Anca a apărut, marți seară, la un eveniment monden, acoperindu-și ochii cu ochelari negri de soare, pe care cu greu i-a dat jos. Vedeta a explicat pentru Click ce s-a întâmplat.

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, a povestit, îngrijorată, Anca Serea.

Vedeta de-abia așteptă ca problemele de sănătate să treacă, pentru a pleca la mare împreună cu toți copiii.

Plecăm toți o săptămână la mare la soare, la bălăceală, dar să scăpăm de problemele astea cu ochii. Nu mă simt deloc bine în perioada asta, sunt cu toate pe cap”, a mai spus soția lui Adi Sînă.

Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, se mândrește cu o familie frumoasă și numeroasă. A fost supra-numită mama eroină din showbiz, după ce a dat naștere celui de-al șaselea copil.

cum ar reactiona anca serea daca adi sina ar insela-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anca are patru copii cu partenerul ei actual, cântărețul Adi Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz.

Cum își împacă Adi Sînă soția. Ce face de fiecare dată când se ceartă cu Anca Serea: „Știe el ce știe!”

Vacanță de coșmar pentru Anca Serea și copiii răi. Umiliți în tren, deși plătiseră o avere

Din cauza fricii de zbor, Anca Serea e nevoită ca de ani buni să călătorească doar cu mașina sau cu trenul. Asta, chiar dacă e vorba despre o vacanță pe alte plaiuri, prin urmare de o distanță mare.

I s-a întâmplat să treacă și prin peripeții în vacanțele pe care le-a avut alături de soț și de copii. Vedeta a povestit despre felul în care ea și familia au fost umiliți într-una dintre vacanțe și cum au fost cu toții nevoiți să stea în tren pe jos, în fața toaletelor, deși au plătit o sumă uriașă pe bilete.

Anca Serea se pregătește în prezent de vacanță, în acest weekend urmând să plece cu familia sa la mare, acolo unde vor sta două săptămâni. Ulterior, va merge cu copiii într-un tur al Europei, cu trenul.

”Vom pleca chiar acum în weekend la mare, vom sta o săptămână, după care eu voi pleca alături de copii în turul Europei, pentru că eu nu mai zbor cu avionul, vom merge cu trenul București-Viena.

La Viena vom sta 4 nopți, apoi Frankfurt, Paris și ultima destinație Londra, iar după ne întoarcem”, a spus Anca Serea.

Dacă Anca Serea și copiii vor călători în această perioadă, asta va face și Adrian Sînă, soțul vedetei, dar în scop profesional. El va avea concerte în mai multe țări în această perioadă, dar printre timp se va bucura și de compania familiei.

”Adi nu rămâne acasă, el are o perioadă foarte aglomerată, el va pleca în turnee în mai multe țări, unele foarte îndepărtate, și mai vine și el din când în când la noi să ne vadă. La mare vom sta o săptămână bună, iar apoi, da, plecăm prin Europa”, a mai spus Anca Serea.

Se știe că trenurile din România nu au condiții ca în afară, însă Anca Serea mărturisește că sunt cât de cât decente și ea și familia ei s-au obișnuit și cu viața de tren. A recunoscut însă că în trecut au avut parte și de peripeții.

”În România, din păcate, condițiile pe tren nu sunt cele mai ok, dar noi mergem tot timpul cu vagonul de dormit, la cușeta, ne adaptăm, e important și face parte din educația copiilor, să le arătăm mai multe aspecte ale vieții, că nu tot timpul e totul roz și bine. Dar ei sunt învățați, oricum condițiile sunt ok, sunt normale, dar când ajungem în străinătate lucrurile se schimbă foarte mult”, a mai zis soția lui Adrian Sînă.

Cu această ocazie, vedeta și-a amintit și de o călătorie de coșmar prin care au trecut ea și copiii ei.

”Anul trecut ni s-au anulat biletele, deși aveam clasa I la trenul spre Paris, s-au anulat biletele, au avut o grevă în Germania și pur și simplu nu s-a mai ținut cont de nimic. Am stat pe jos în tren, în fața toaletelor, deși plătisem foarte mulți bani.

Iată că se pot întâmpla lucruri nu numai în România, cât și în străinătate, dar nu ne-a părut rău. Eu am vrut să renunț, îți spun sincer, la Frankfurt, dar copiii au fost mai optimiști decât mine și au zis că nu, trebuie să ajungem la Disneyland.

Până la urmă s-a ridicat cineva totuși când ne-am apropiat de Franța și ne-au cedat locurile, care oricum erau ale noastre”, a mai zis vedeta pentru Spynews.ro.

Vezi și Cum ar reacționa Anca Serea dacă Adi Sînă ar înșela-o: „Astea sunt nimicuri”

Citește și:

Viața întunecată a Mariei Tănase: spionaj, servicii secrete, amanți celebri

Dublă aniversare pentru Andreea Bănică! Ziua ei și nuntă de cristal în aceeași zi! Imagini de colecție și povestea lor de dragoste adolescentină