Celebru cântăreț și fosta prezentatoare TV au împreună patru copii și Anca mai are doi dintr-o căsnicie anterioare. Aceștia au început să-și facă bagajele să se mute într-o casă nouă, însă se pare că procesul este unul de lungă durată și care le dă bătăi de cap, mai ales că au și copii mici.

Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă în nou. Motivul pentru care au luat această decizieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“M-am întors după vreo 10 zile prin Asia, mi-a fost foarte dor de Anca, mi-a fost foarte dor de copii. Pe noi ne aşteaptă o perioadă foarte aglomerată, pentru că facem ce trebuia să facem de mult: ne mutăm. Trebuie să facem foarte multe operaţiuni, printre care cea de mutare efectivă”, a spus Adi Sînă pentru Pro TV.

El a fost completat de Anca Serea, care a dezvăluit că își dorește să vândă sau să închirieze fosta casă în care au locuit.

“A fost foarte greu să mobilezi şapte dormitoare şi un living şi încă nu am terminat. Mai sunt mici detalii de pus la punct şi ne dorim să avem o casă frumoasă, un cămin în care copiii să fie fericiţi şi noi pe lângă ei. Noi avem casa aceasta, o avem disponibilă pentru vânzare sau pentru închiriere. E o casă superbă, dar a devenit o casă neîncăpătoare pentru noi, asta dacă ne întrebaţi care este motivul pentru care plecăm. Acum plâng, pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu şi emoţional, dar sunt convinsă că o să ne acomodăm destul de bine şi în noua locaţie”, a dezvăluit Anca Serea.

 

Citește și: