Frumoasa brunetă, în vârstă de 38 de ani, și soțul ei, Adrian Sînă (42 de ani), sunt nerăbdători să-și țină în brațe cel de-al șaselea copil. Ei au pregătit deja camera micuței și au fost deja la ultima ecografie, iar acum așteaptă ca micuța să vină pe lume în orice moment.

„Emoții mari înainte de ultima ecografie a bebelinei mult așteptate! Totul este bine, micuța e în graphic”, a scris Anca la o imagine, realizată în fața clinicii private din București, unde își va aduce pe lume fetița.

Se pare că Adrian Sîna are emoții mult mai mari decât soția lui, acesta precizând că dacă s-ar afla în sala de nașteri, el ar leșina de emoții.

Anca si fiul ei – CopySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Sincer, eu nu mă aşteptam să mai avem un copil. A fost un moment foarte emoţionant când am aflat de sarcină. A fost o surpriză totală. Dar e mult mai frumos aşa şi abia aşteptăm să vină pe lume fetiţa noastră”, a declarat Adrian Sînă pentru click.ro. „La celelalte naşteri am fost la uşă. Acum, sincer, deşi mă consider un om modern, cred că nu aş rezista să stau în sală, cred că aş leşina. Mi-aş dori, dar nu cred că sunt suficient de puternic. Dacă îmi fac curaj, totuși, cred că va trebui să dea doctorul un prim ajutor”, a mai spus solistul.

Anca Serea este mamă a cinci copii, David (18 ani) şi  Sarah (12 ani), pe care îi are din relaţia cu primul ei soț, afaceristul Filip Poplingher. Iar  Noah (7 ani), Ava (5 ani) şi Moise (3 ani) sunt copiii ei cu celebrul cântăreț Adrian Sînă.