Evenimentul a avut loc la domeniul Manasia, iar Anca Serea  a purtat o rochie superbă de culoare mov, lungă și crapată pe picior, creată de buna ei prietenă Otilia Brăiloiu. Ținuta ei a fost admirată de toți cei prezenți, iar silueta a atras atenția tuturor. Soția lui Adi Sînă arată spectaculos, nici nu zici că a născut sau că este mama a șase  copii.

Micuța Leah Maria a împlinit recent trei luni, iar Anca a dezvăluit că frații ei sunt topiți după ea și toți o alintă „Clopoțica”.

Anca Serea si Adi si-au botezat fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce meniu a fost la botezul micuței Leah

„Ieri a fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuței Leah pe care-l așteptam cu mari emoții! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată și pe care le vom prețui datorită amintirilor frumoase. Vreau să le mulțumesc în primul rând celor care ne-au fost alături și datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, nașilor, prietenilor…”, a fost mesajul publicat de vedetă pe contul său de Instagram.

Invitații au savurat preparate delicioase la evenimentul din familia Sînă-Serea.  La primul fel au avut gravlax de somon, terină de sfeclă roșie și iaurt afumat cu hrean. Gustarea caldă a constat în sărmăluțe în foi de viță și foi de varză, cu mămăliguță și ardei iute. La felul principal a fost mușchi de vită cu ceapă caramelizată și ciuperci de pădure.

Potrivit click.ro, se zvoneşte că totalul plicurilor a însumat în jur de 30.000 de euro. Bani pe care Anca Serea i-a pus deoparte, aşa cum a făcut pentru fiecare copil al ei.

Anca Serea și Adi Sînă mai vor un copil

Anca Serea a adus pe lume în luna august al șaselea copil, o fetiță superbă pe nume Leah Maria. Deși are o familie numeroasă, vedeta și soțul ei, cântărețul Adrian Sînă, nu au de gând să se oprească aici și mai vor un copil.

Frumoasa vedetă a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că ea și Adrian deja își fac planuri pentru următorul membru al familiei: vor să adopte un copil.

„Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia mai demult. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus că în viitor să înfiem un copil’, a spus Anca Serea în emisiunea lui Catalin Măruță.

 

Citește și: