Anca Serea a ajuns din nou pe patul de spital, după ce s-a simțit iar rău. Soțul ei, Adi Sînă, a fost cel care i-a anunțat pe fani că soția lui se simte iar rău.

Acest episod vine după ce în urmă cu mai multe săptămâni, în timp ce erau în vacanţă în Varna, Bulgaria, Anca Serea a solicitat din nou ajutorul medicilor.

Vedeta își ține la curent fanii și a făcut primele declarații după ce a ajuns iar pe patul de spital. Se pare că Anca nu se simte încă mai bine și medicii continuă să îi facă investigații medicale, o colonoscopie și o endoscopie aflându-se în continuare în spital.

Citește și: Anca Serea, de urgență la spital, din Bulgaria: ”Nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”

„Că să ai grijă de ceilalţi trebuie să ai grijă de tine. Atunci când eşti mamă, în primul rând, apoi soţie, dar şi sora, fiica, prietenă, trebuie să pui binele şi sănătatea ta pe primul loc. Pentru că, dacă tu nu eşti bine, nici cei dragi nu vor fi bine. Ai grijă de tine, mergând regulat la controale medicale, având o alimentaţie sănătoasă, acordându-ți din când în când timp liber pentru plăcerile tale. Lasă uneori pe mâine lucrurile pe care nu le poţi finalize astăzi. Nu va fi un capăt de lume dacă nu ai reuşit să calci toate hainele sau să speli toate vasele. Alege că acest timp pe care îl câştigi să îl petreci cu copiii tăi, cu familia ta, cu ţine însăţi! Eşti mai importantă decât îţi imaginezi pentru că de binele tău depinde o mică lume ❤️! Şi viaţă nu este aşa cum ne dorim să fie, de multe ori este plină de surprize neplăcute, care nu fac decât să demonstreze că totul este trecător. Aveţi grijă de voi, dragilor, pentru că meritaţi!”, a scris Anca pe o rețea de socializare.

„P.S. urmeaza sa fac colonoscopie si endoscopie. Pumnii stransi si Doamne ajută!”, a mai spus Anca.

Anca Serea a explicat chiar ea, încă din lunna august, că suferă de o anemie severă.

‘Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge’, a transmis Anca Serea de pe patul de spital.

Citește și:

De ce a dispărut Benone Sinulescu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu artistul, la 83 de ani

Donald Trump și Melania, depistați cu COVID -19. Anunțul făcut de președintele american