Cum se simte și ce spune vedeta despre stările prin care trece în ultima perioadă a explicat recent, când a dat și o veste care a luat prin surprindere pe toată lumea.

La 41 de ani, vedeta a mărturisit că se confruntă cu amețelile și este destul de jos cu nivelul de energie.

„Vreau să-mi prioritizez din nou sănătatea, căci am lăsat-o un pic pe plan secund. Chiar nu sunt în cea mai bună formă a mea, am în continuare niște amețeli, sunt destul de jos cu nivelul de energie. Cred că intervine un fel de menopauză. E genetic, că și mama mea a intrat devreme la menopauză, la 39 de ani.„, a declarat Anca Serea pentru OK!

anca-serea-menopauzaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Trece însă cum poate peste această situație. Și uneori se concentrează pe altceva. Cum ar fi casa în care ar fi trebuit să se mute și pe care ea și soțul au decis acukm să o vândă, din nou o surpriză totală.

„Casa este terminată de două luni de zile. Am cumpărat-o construită, am scos tot din ea până la instalații și am refăcut-o în aproape cinci luni. A fost o investiție destul de mare.

Inițial am zis că ne vom muta în ea, dar Adi a venit cu ideea de-a renunța la acest plan și să rămânem în casa în care locuim în acest moment, cu chirie. Este mult mai generoasă ca spațiu. Are opt dormitoare. Cea nouă are doar patru și o mansardă. Am primit o ofertă de nerefuzat de la cineva și vrem s-o vindem.„, a mai spus vedeta, conform aceleiași surse.

Mamă eroină sau nu prea?

Cât despre rolul de mamă a șase copii, Anca Serea spune că se hrănește emoțional de la cei cărora le-a dat viață.

„Eu nu-mi doresc să fiu eroină. Îmi doresc doar o viață normală. Numai că, atunci când sunt mulți oameni implicați, responsabilitățile sunt multiple. Și nu se termină niciodată.

Am tot citit comentarii cum c-aș avea trei bone, ajutoare. OK, și chiar dac-aș avea, deși nu am, lumea uită că mama este de neînlocuit pentru copii. Tot pe tine te vor și tot de tine au nevoie. Atribuțiile de mamă nu ți le ia nimeni niciodată..(…) Sunt non-stop cu ei și mă hrănesc emoțional de la ei„, a mai adăugat ea.

Vezi și Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună

Citește și:

Soția lui Mircea Radu, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Raluca Radu, transportată de urgență la spital

Andreea Marin, vacanță romantică în Italia. S-a pozat într-un costum de baie decoltat și „a blocat” Internetul