Soția lui Adi Sînă nu avea cum să nu marcheze un astfel de moment, chiar dacă motivele de sărbătoare nu lipsesc în așa o familie numeroasă, cu 6 copii.

Chiar dacă băiatul studiază în străinătate, cu toții și-au făcut timp să se întâlnească. Ce-a rezultat? Niște fotografii superbe pe care prezentatoarea Tv le-a împărtășit cu fanii. Ea, Adi Sînă și, binînțeles, David, s-au pozat împreună alături de tortul aniversar, unul simplu, din ciocolată.

Toți trei sunt numai un zâmbet, așa cum îi stă bine unei familii fericite!

david-si-celebra-lui-mamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

21 de primăveri care au trecut pe negândite. David, fiul meu cel mare, un Berbec veritabil, tenace, extrem de inteligent, sensibil și bun, este aniversatul zilei de astăzi în familia noastră.

Profit de ocazie să îi spun că sunt mândră de el, pentru că a avut întotdeauna puterea și determinarea să își urmeze visele, că nu s-a abătut de la principiile de viață pe care și le-a fundamentat și că a reușit să își păstreze sufletul bun și curat în ciuda vremurilor pe care le trăim.

Să nu uiți că îți voi fi alături orice s-ar întâmpla! La mulți ani, David! Te iubim enorm și te îmbrățișăm tare! #happybirthday #21 #timepassingtoofast #myyoungman#specialday @davidserea”, a scris Anca Serea, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram.

Cea mai numeroasă familie din showbiz-ul românesc

Anca Serea și Adi Sînă au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise, Leah, iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, decedat între timp foarte de tânăr, prezentatoarea TV mai are 2 copii, pe Sarah și David.

Chiar dacă este tată vitreg, Adi Sînă îl consideră pe David copilul lui.

Adi Sînă, secretul căsniciei cu Anca Serea

Recent, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Adi Sînă a dezvăluit care sunt lucrurile care îi plac cel mai mult la Anca Serea: Trei lucruri care îmi plac? Nasul, sânii și buzele. Eu am o soție extraordinară, nu am ce să-i reproșez!”.

Artistul a dat câte ceva și din casă, povestind cum stau lucrurile între el și Anca și cum decurg zilele lor, chiar și în momentele mai delicate.

”Eu cred că sunt mai matur și cedez. Da, ne mai și certăm. Viața ne poate oferi foarte multe surprize.

E bine că sentimentele rămân în continuare puternice și nu le poate lua nimeni. Împăcarea este și mai dulce!”, a recunoscut Adi Sînă.

Ce învață Anca Serea de la propriii copii

Recent, și Anca Serea s-a referit la viața de familie, povestind mai ales despre copiii ei pe contul de Instragram. A recunoscut că învață zilnic de la aceștia.

”Ne-am obișnuit să credem ca noi, cei mari, suntem cei care învățăm copiii cum să gândească, cum să vorbească, cum să se comporte. Că noi adulții facem educație. În calitate de mamă de șase copii descopăr aproape zilnic lucruri noi care îmi sunt „predate” de copii, sau mai bine zis reamintite. Cei mici ne învață lucruri mult mai importante.

Ne învață cum să ne minunăm de lumea înconjurătoare, atât de plina de bogății și de experiențe superbe. Ne învață cum să iubim și să ne bucurăm necondiționat, deschizându-ne sufletele cât de larg putem. Ne învață cum să nu judecăm, cum să cântăm de dimineață până seara, cum să sărim în bălțile de pe trotuar.

Sunt atât de recunoscătoare că sunt mamă și pot trăi toate acestea și multe altele alături de copiii mei. Căci ei sunt cu adevărat luminile mele călăuzitoare”, a transmis Anca Serea pe rețelele de socializare.

Vezi și Cum își împacă Adi Sînă soția. Ce face de fiecare dată când se ceartă cu Anca Serea: „Știe el ce știe!”

Citește și:

Ce pasiune are fiica Oanei Roman, la numai 9 ani: „O să facem și un vernisaj”

Iulia, soția lui Liviu Teodorescu, primele imagini cu burtica de gravidă