Într-o postare pe Instagram, vedeta, soția lui Adi Sînă, a povestit prin ce emoții a trecut. „Naşterea micutei Leah-Maria, bebeluşa cu ochii de azur!  Iată că a venit pe lume şi cea de-a şasea minune a familiei noastre, o fetiţă minunată, pe care am aşteptat-o cu drag. Naşterea ei nu a fost însă una uşoară, motiv pentru care sunt convinsă ca va fi un copil special’’, a scris Anca Serea online, postând și o fotografie în care-și ține micuța în brațe, în timp ce soțul ei îi e alături.

 

View this post on Instagram

 

Nasterea micutei Leah-Maria, bebelusa cu ochii de azur! ?❤️ Iata ca a venit pe lume si cea de-a sasea minune a familiei noastre, o fetita minunata, pe care am asteptat-o cu drag. Nasterea ei nu a fost insa una usoara, motiv pentru care sunt convinsa ca va fi un copil special. Va povestesc pe scurt aici cum a decurs. Desi eram convinsa ca voi naste natural si de aceasta data, destinul a vrut ca lucrurile sa fie altfel. Toata sarcina a decurs normal, fara vreo problema de sanatate. Atat bebelusa cat si eu am fost bine, insa saptamana trecuta, in urma unei ecografii efectuate pentru ca se apropia termenul nasterii am aflat o veste socanta: Leah se afla in prezentatie pelvina. M-am speriat putin, recunosc, ca stiam cat de cat ce inseamna, respective ca nu voi mai putea naste natural. Am discutat cu domnul doctor si m-am informat iar lucrurile pareau sa aiba o rezolvare. Domnul doctor prof. Herghelegiu, caruia tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru rabdarea si priceperea de care a dat dovada, este un medic minunat si o spun fara a fi subiectiva. Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile si nasterile si am incredere deplina in profesionalismul sau. A reusit sa o intoarca pe bebelusa in pozitie normala pentru a se naste, insa m-a avertizat ca este posibil sa se mai rasuceasca pana la termen. Miercuri, 14 august, in jurul pranzului am inceput sa simt cum pierd lichid amniotic, insa pentru ca la nasterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigura daca ceea ce simt este ruperea apei. Asa ca pentru siguranta am mers la domnul doctor, la Spitalul Sanador. Acolo, mi s-a rupt cu siguranta apa, caci am simtit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis ca trebuie sa ne grabim. La ecograf ni s-a confirmat ceea ce banuiam si ne temeam: micuta se rasucise din nou si se asezase in pozitie transversa, si mai dificila. Asa ca nasterea cezariana era obligatorie. Nu pot sa neg ca mi-a fost teama de interventia chirurgicala, pentru ca toate nasterile fusesera naturale, insa cu ajutorul anesteziei si al mainilor iscusite ale domnului doctor nu am simtit aproape nimic. Iar operatia a durat 45 de min. Multumesc echipei @sanador.romania! #Leah

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

Vedeta ăși dorea să nască natural, la fel ca și până acum. Dar nu a fost să fie. “Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problemă de sănătate. Atât bebeluşa, cât şi eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urma unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul naşterii, am aflat o veste şocantă: Leah se afla în prezentaţie pelvină.

M-am speriat puţin, recunosc, că ştiam cât de cât ce înseamnă, respectiv că nu voi mai putea naşte natural. Am discutat cu domnul doctor si m-am informat iar lucrurile păreau să aibă o rezolvare”, scrie Anca Serea pe rețeaua de socializare.

”Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile şi naşterile şi am încredere deplină în profesionalismul său. A reuşit să o întoarcă pe bebeluşă în poziţie normală pentru a se naşte, însă m-a avertizat că este posibil să se mai răsucească până la termen.

Miercuri, 14 august, în jurul pranzului, am început să simt cum pierd lichid amniotic, însă pentru că la naşterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigură dacă ceea ce simt este ruperea apei. Aşa că pentru siguranţă am mers la domnul doctor.

Acolo, mi s-a rupt cu siguranţă apa, căci am simţit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis ca trebuie să ne grabim.

La ecograf ni s-a confirmat ceea ce bănuiam şi ne temeam: micuţa se răsucise din nou şi se aşezase în poziţie transversa, si mai dificilă, aşa că naşterea cezariană era obligatorie”, continuă Anca Serea.

”Nu pot să neg că mi-a fost teama de intervenţia chirurgicala, pentru că toate naşterile fuseseră naturale, însa cu ajutorul anesteziei şi al mâinilor iscusite ale domnului doctor nu am simţit aproape nimic. Operaţia a durat 45 de min. Multumesc echipei”, a mai povestit vedeta, fericită că totul s-a terminat cu bine.

Vezi și Anca Serea a născut cel de-al șaselea copil! Primele imagini cu micuța! Ce nume frumos a ales

Citește și: