Anca Serea a împlinit 42 de ani, dar nu-i poți ghici ușor vârsta. Cu umor, vedeta a glumit și ea pe seama anilor împliniți, așa că a pus în tortul aniversar lumările inversate, 24, în loc de 42. A remediat rapid situația, dar filmulețul a fost bine primit pe rețelele sociale, acolo unde a fost răspândit.

„O filă nouă în povestea vieții mele, pentru care sunt nespus de recunoscătoare! 41 devine, începând de acum, 42, doar o cifră face diferența, dar în această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri, dar mai ales muncă și efort susținut pentru a-mi realiza visele, precum și nenumărate clipe magice alături de familie și cei dragi.

Chiar dacă timpul trece, mă simt din ce în ce mai dornică să învăț, să descopăr, să evoluez și mă încântă toate proiectele noi și interesante în care sunt implicată. Va mulțumesc așadar vouă, celor care mi-ați fost alături 41 de ani și vă întâmpin cu mai multă energie, pasiune și iubire de anul acesta. Rămas bun 41, bine ai venit 42, te aștept cu brațele și inima deschisă!”, a notat și Anca Serea, pe Instagram.

anca-serea-copii-aniversareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anca a împlinit 42 de ani. Cum a surprins-o Adrian Sînă

„La mulți ani, iubita mea soție! Sunt atât de norocos să te am lângă mine și să te pot numi partenera mea de viață. Îți doresc o zi plină de bucurie, iubire și împlinire, cu multe surprize plăcute și tot ceea ce îți dorești. Sper să ne bucurăm împreună de această zi specială și să avem o viață lungă și fericită împreună. Te iubesc din tot sufletul!”, i-a urat soțul Adrian Sînă.

Anca Serea şi Adrian Sînă, căsătoriți din 2015, au împreună patru copii: pe Leah Maria (3 ani), pe Noah (10 ani), pe Ava (9 ani) şi pe Moise (6 ani). Vedeta Prima TV mai are doi copii din relația cu afaceristului Filip Poplingher, pe David (20 ani) şi pe Sarah (15 ani). Cu Adi este căsătorită din anul 2015. Fostul ei partener de viață, Filip Poplingher, a decedat din cauza cancerului.

Citește și: Anca Serea, la menopauză? ”E genetic, că și mama mea a intrat devreme la menopauză, la 39 de ani”. Cu ce stări se confruntă vedeta

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună