Anca Serea a mărturisit că este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea TV și Adi Sînă sunt împreună de zece ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Anca Serea are 6 copii și a declarat în repetate rânduri că își dorește încă unul, pentru a fi „Albă ca Zăpada”, cu cei 7 pitici.

Frumoasa brunetă s-a relaxat săptămâna trecute câteva zile la mare, alături de copii și soțul ei. La un moment dat, a făcut o sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contrul ei de Instagram, în care a dezvăluit că în ciuda problemelor de sănătate, este pregătită pentru cel de-al șaptelea copil.

Întrebată dacă își mai dorește să mai facă un copil, Anca a răspuns fără să stea pe gânduri: Da, cu siguranță! Doamne ajută”.

Anca si copiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Adi Sînă și Anca Serea au în plan să-și mărească din nou familia, însă artistul a mărturisit că el însuși va da marea veste atunci când va fi cazul.

”Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus Adi Sînă.

Pe 14 august 2019, Anca Serea a devenit mamă a șasea oară, iar ulterior s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Ea a ajuns de urgență la spital de mai multe ori, anul trecut, dezvăluind că suferă de o anemie severă.

‘Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge’, a transmis Anca Serea, anul trecut, de pe patul de spital.

„Că să ai grijă de ceilalţi trebuie să ai grijă de tine. Atunci când eşti mamă, în primul rând, apoi soţie, dar şi sora, fiica, prietenă, trebuie să pui binele şi sănătatea ta pe primul loc. Pentru că, dacă tu nu eşti bine, nici cei dragi nu vor fi bine. Ai grijă de tine, mergând regulat la controale medicale, având o alimentaţie sănătoasă, acordându-ți din când în când timp liber pentru plăcerile tale. Lasă uneori pe mâine lucrurile pe care nu le poţi finalize astăzi. Nu va fi un capăt de lume dacă nu ai reuşit să calci toate hainele sau să speli toate vasele. Alege că acest timp pe care îl câştigi să îl petreci cu copiii tăi, cu familia ta, cu ţine însăţi! Eşti mai importantă decât îţi imaginezi pentru că de binele tău depinde o mică lume ❤️! Şi viaţă nu este aşa cum ne dorim să fie, de multe ori este plină de surprize neplăcute, care nu fac decât să demonstreze că totul este trecător. Aveţi grijă de voi, dragilor, pentru că meritaţi!”, a scris Anca atunci pe o rețea de socializare.

Citește și:

Oreste, dezvăluiri fără perdea: „Plăteam fetele cu bomboane cubaneze ca să le vedem goale”

Prima fotografie cu cei trei băieți ai Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan! Înduioșător e puțin spus!