„Anca a ajuns la spital”, a scris Adi pe facebook. Artistul nu a dat mai multe detalii, ci a postat un video din luna august, când Anca a fost internată iar, după ce și-a însoțit soțul într-o călătorie la Varna, În Bulgaria.

Anca se confruntă cu probleme de sănătate grave. Ea suferă de o anemie severă și are nevoie din când în când de transfuzii.

„Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța’, a transmis Adi Sînă pe rețelele de socializare.

Anca Serea a explicat chiar ea, încă din lunna august, că suferă de o anemie severă.

‘Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge’, a transmis Anca Serea de pe patul de spital.

Citește și:

Cum a îndrăznit să se pozeze Gabriela Prisăcariu: ”Bietul Oțil…”

Clipe grele pentru o prezentatoare TV. Soțul ei, diagnosticat cu COVID-19, se află de șase luni în spital