Starea de sănătate a Ancăi Pandrea nu este prea bună. După ce la sfârșitul lunii iunie a fost dusă la spital cu capul spart, aceasta a ajuns din nou pe mâinile mediciilor.

Anca Pandrea are probleme la o aortă, iar o valvă scapă sânge, astfel că actrița este nevoită să urmeze un tratament medicamentos puternic.

Citește și: Cezara Dafinescu a împlinit 70 de ani. Cum arată acum celebra actriță. Prin ce dramă cumplită a trecut

A fost internată la cardiologie

„Pentru că am simţit că e ceva în neregulă, m-am dus la spital, unde mi-au zis că ar fi bine să mă internez. Am fost internată la cardiologie, unde mi-au spus că am inima îmbătrânită, că am probleme la o aortă şi că o valvă scapă sânge. Mi-au dat o mulţime de medicamente şi mi-au recomandat să nu mănânc sărat, să nu car greutăţi, să nu stau la soare şi să nu obosesc. Dar vă daţi seama că nu le voi respecta, pentru că dacă nu fac ceva, mă simt neputincioasă”, a povestit Anca Pandrea pentru click.ro.

Văduva lui Iurie Darie a ajuns la spital și în urmă cu o lună, când vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge și inconștientă. Înainte să meargă la culcare i s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit la cap.

„Am avut nişte probleme cu plămânii. Eu am insuficienţă cardiacă şi pulmonară. De la aerul condiţionat n-am putut o zi întreagă să scot un sunet, apoi am tuşit foarte foarte tare şi am fost la pneumologul la care sunt în tratament. Ieri (joi, n.r.), se pare că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii foarte mici. Mă simt mai bine. M-au cusut la căpuşor”, a spus Anca Pandrea pentru Mediafax, luna trecută, după externare.

„Actriţa lăsase poarta întredeschisă, pentru că pe stradă erau câinii ei şi voia să îi lase să se întoarcă în curte. După ce s-a îmbrăcat în pijamale, când se pregătea să se ducă la culcare, i s-a făcut rău”, a povestit o vecină a actriței, la momentul respectiv.

Citește și: