Celebra actriță Anca Pandrea trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Artista. în vârstă de 75 de ani, suferă îngrozitor din cauza problemelor de sănătate. Dijn cauza unei căsături, în casă, aceasta a ajuns din nou pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgență. Anca Pandrea și-a dislocat umărul și a avut nevoie de o orteză.

Cum se simte vedeta

„Am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, a venit salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău și am căzut în casă și m-am lovit ba la cap, ba la picior, ba nu știu unde.

Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr.

O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac”, a declarat Anca Pandrea, potrivit Click!.

Nu e prima oară când marea artistă se confruntă cu probleme de sănătate. La începutul lunii septembrie a anului trecut, Anca Pandrea a leșinat pe stradă și a fost transportată de urgență la spital.

„De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira.Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.”, declara Anca Pandrea, acum ceva timp.

Anca Pandrea suferă de mai multe afecțiuni cronice

Anca Pandrea suferă de mai multe afecțiuni cronice, printre care și o insuficiență cardiacă și pulmonară. În contextul pandemiei de coronavirus, actrița s-a protejat cât a putut pentru a nu contracta virusul ucigaș.

“M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun. (…)

Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3.

Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament ”, povestea Anca Pandrea după ce leșinase în stradă, la Brașov.

Vezi și Anca Pandrea nu merge la înmormântarea fiului ei vitreg, Ducu Darie. Cum motivează

Citește și:

George Vintilă, motivul neașteptat pentru care s-a despărțit de fosta lui soție: „Nu am mai stat mult cu ea că-mi dăduse niște…” 

Simona Trașcă, din nou la operație: ”Nici nu mă mai recunosc! Nu mai am încredere nici în medici!”