Divorțul a fost pronunțat la prima înfățișare. ”S-a terminat”, a spus vedeta după ce a redevenit o femeie singură.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Pentru Anca Neacșu a urmat o perioadă în care s-a concentrat pe viața personală. Artista a format o familie, timp de mulți ani, cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în țara lui. S-a întors în România de câțiva ani.

În primăvara acestui an s-a aflat că Anca Neacșu a decis să divorțeze de cel care i-a fost partener de viață. Acum, Anca Neacșu și Serkan Yaman au divorțat oficial, încă de la prima înfățișare la proces. Artista a făcut primele declarații după divorț, la postul de televiziune Antena Stars.

”Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani”. Mai există șansă de împăcare?

La ieșirea de la tribunal, cu inima grea, artista a făcut câteva declarații. „E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura.

De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a spus Anca Neacșu, conform spynews.ro.

„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă.

Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele”, a adăugat ea.

Anca Neacșu a izbucnit în lacrimi la ieșirea din sala de judecată. Cel care i-a fost partener de viață nu a fost prezent la proces. ”S-a terminat. (…) Aseară am înțeles că se va prezenta. Motive medicale. (…) Zilele următoare urmează câteva formalități”, a mai spus artista.

Cu ce se ocupă Serkan Yaman. Cei doi au locuit ani buni în Turcia

Dacă Anca Neacșu a fost mereu în atenția tabloidelor, despre partenerul ei nu s-a vorbit prea mult de-a lungul timpului. Se știe faptul că bărbatul și-a părăsit soția pentru o căsnicie cu fosta membră de la ASIA.

S-au cunoscut pe vremea când el era căsătorit și tată al unei fetițe. El a pus capăt mariajului, pentru a fi cu Anca.

Este un om de succes, manager al mai multor hoteluri. O vreme, el și Anca Neacșu au locuit în Turcia, însă cei doi se stabiliseră în România, astfel încât artista a putut să-și reia proiectele muzicale. Mai mult, se pare că el și-a făcut mai multe afaceri aici. Nu demult, Anca Nacșu spunea că speră să devină mamă.

Vez și Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani! Cine este soțul răpitoarei blonde și cum s-a ajuns aici. Primele declarații

Citește și:

Shakira, prima declarație după despărțirea cu scandal de Pique: „Am impresia că totul este un vis urât” Abia acum spune ce sacrificii a făcut pentru relație

VIDEO Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, dragoste și venin la „Chefi la cuțite”. Bontea și Dumitrescu s-au sufocat de râs