Anca Neacșu a decis să pună punct mariajului de 10 ani cu soțul de origine turcă, Serkan Yaman. Fosta componentă a trupei ASIA a intentat proces de divorț partenerului care i-a fost alături atâția ani.

Informația a apărut pe un portal de judecată oficial, iar de acolo reiese că Anca Neacșu a fost cea care a depus cererea de divorț pe 2 mai, anul acesta.

Anca Neacșu, primele declarații despre divorț, după 10 ani de mariaj

Anca Neacșu a oferit și primele declarații, după ce a intentat divorțul. ,,Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a spus Anca Neacșu, contactată de Antena Stars.

Se pare că decizia de a pune capăt căsniciei a aparținut amândurora, chiar dacă Anca Neacșu a fost cea care a făcut primul pas spre despărțire și a depus actele de divorț.

a-depus-actele-de-divortSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cu ce se ocupă Serkan Yaman. Cei doi au locuit ani buni în Turcia

Dacă Anca Neacșu a fost mereu în atenția tabloidelor, despre partenerul ei nu s-a vorbit prea mult de-a lungul timpului. Se știe faptul că bărbatul și-a părăsit soția pentru o căsnicie cu fosta membră de la ASIA.

S-au cunoscut pe vremea când el era căsătorit și tată al unei fetițe. El a pus capăt mariajului, pentru a fi cu Anca.

Este un om de succes, manager al mai multor hoteluri. O vreme, el și Anca Neacșu au locuit în Turcia, însă de ceva timp au decis să se stabilească în România, astfel încât artista a putut să-și reia proiectele muzicale. Mai mult, se pare că el și-a făcut mai multe afaceri aici.

Anca Neacșu visa să fie mamă

Câtă vreme au fost împreună, Anca Neacșu și Serkan Yaman nu au devenit părinți. Anul trecut, artista mărturisea la Antena Stars că și-ar dori să devină mamă. Povestea atunci să se visează cu copilul în brațe și vorbea în termeni elogioși despre soțul ei și relația lor. Nimic nu trăda ce avea să urmeze.

Vezi și Motivul pentru care Anca Neacșu de la A.S.I.A a dispărut din lumina reflectoarelor: „Am vrut să îi protejez pe ai mei”

Citește și:

Cristian Popescu Piedone, mesaj halucinant în drum spre pușcărie. A fost condamnat în dosarul Colectiv

Silviu Prigoană se pregătește să fie iar socru mare! Cine e noua lui noră: ”O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți”