Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a mutat la Nisa  cu iubitul ei,   Harry Arampatzis, un om de afaceri grec din industria cosmeticelor, și cu fiica sa, Natalia, iar sâmbătă a născut un băiețel perfect sănătos. Imediat după naștere a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

Ea a pus o imagine pe fundal albastru, în care apar niște urme de piciorușe de bebeluș, alături de data nașterii și numele micuțului. Astfel, băiețelul a primit numele de Georgios Alexander. „M-am îndrăgostit din nou”, a scris fosta vedetă TV la imagine.

Numele micuțului nu e pe placul faniilor

Anca Lungu a născut un  băieţel. Vedeta a fost aspru criticată, după ce a dezvăluit numele copilului: „, De ce vă bateți joc de numele copilului?”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă, numele ales de Anca Lungu se pare că nu a fost pe placul faniilor, care au criticat-o aspru. „Doamnă, de ce vă bateți joc de numele copilului? Chiar nu vă dați seamă că o să-l afecteze toată viața? Ce înseamnă Georgios Alexander? De ce nu George Alexandru? Așa scârbă vă e de neamul românesc că ați ajuns să pociți toate numele de nu mai sună românește?”, a scris supărată a admiratoare.

 

Citește și: