Nu trece vară fără ca Anca Lungu să își viziteze familia din Bucovina, iar în această vacanță prezentatoarea Observator de la Antena 1 s-a bucurat de cele mai relaxante zile petrecute în Moldova. Turul celebrelor mănăstiri din zonă a fost asezonat cu bucate tradiționale gătite de mama ei și perfect completat de vizite la bunici. La toate acestea s-au adăugat și o vacanță la mare, dar și o excursie de neuitat în Deltă, o premieră pentru micuța Natalia, fetița Ancăi.

Am avut o vară plină! Am fost cu Natalia la mare, am fost în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe, la Festivalul de Film Anonimul, dar și acasă, în Bucovina. În tot acest timp Natalia a exersat mersul în picioare și cred că se înțelege de ce n-am mai avut timp de nimic”, spune Anca.

Credit foto: Antena 1

Prezentatoarea Observator de la Antena 1 mărturisește că prima ieșire la mare a Nataliei a fost anul trecut, când avea o lună, însă abia acum micuța s-a bucurat cu adevărat de nisip și apă. „Am mai luat-o și în Grecia apoi, la doar 3 luni, dar, într-adevăr, anul acesta a fost primul în care a interacționat cu apa și nisipul. I-a plăcut atât de mult, încât a și mâncat. Cred că a fost activitatea ei preferată. Lăsând gluma la o parte, ieșirile la mare i-au făcut foarte bine. Ne-am întors de acolo odihnite și pline de viață.”

O premieră a fost și vizita în Delta Dunării, acolo unde Anca spune că a găsit cea mai frumoasă plajă din țară. „E un colț de paradis la Sfântul Gheorghe, cu una dintre cele mai frumoase plaje din România și peisaje unice.”

Nu ajung foarte des pe acasă, însă cel puțin o dată pe an vizitez Bucovina vara”, continuă Anca Lungu. Astfel, ca de fiecare dată, au făcut un tur al mănăstirilor, însoțiți de Natalia. „De obicei nu mergem singuri, ci cu prieteni dragi. Dragomirna, Sucevița și Voroneț au fost pe traseul nostru de călătorie. Ca de obicei, am profitat de faptul că ne-am întâlnit în formulă completă și am făcut fotografii cu bunica, dar și străbunica Nataliei, patru generații de fete bucovinene într-un cadru de istorie a familiei.”

Credit foto: Antena 1

Credit foto: arhiva personală / Antena 1