Anca Dumitra a fost invitată în cadrul podcastului Funny & Simplu, unde i-a povestit lui Mihai Morar cum a luat naștere povestea ei de dragoste cu Manfred Spendier. Bărbatul s-a îndrăgostit de ea cu mult timp înainte de a o cunoaște.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică.

Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de Internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012.

Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: „She is the perfect girl” (n.r. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

Cei doi s-au cunoscut, câțiva ani mai târziu, prin intermediul actorului Toma Cuzin, colegul Ancăi din Las Fierbinți, nimeni altul decât cel care îi dă viață personajului Firicel.

„A trecut timpul și, după niște ani buni, s-a intersectat cu un coleg de-al meu și tot a încercat să ajungă la mine, un an sau doi ani, nu mai știu. Mie îmi era bine mersi, nu aveam nicio treabă. Și într-un final (Toma) mi-a zis: „Cum ai vrea să te întâlnească un om dacă nu așa? Vrei să îți scrie el?”. Și am zis bine, hai. Dar eu nu aveam nicio treabă, nu aveam niciun gând”, a continuat Anca Dumitra, acum în vârstă de 35 de ani.

Și iat-o mireasă!

Și se pare că totul a decurs mai bine decât se aștepta cineva. Dovada e faptul că cei doi au devenit recent soț și soție. Totul s-a întâmplat la finele lunii aprilie 2023, iar actrița a fost o mireasă superbă!

s-au-casatorit-recentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Actrița dezvăluie că și-a schimbat numele din buletin după nuntă, acum ea fiind, legal vorbind, Anca Spendier. Vedeta încă se prezintă pe scenă și în alte locuri publice cu numele de fată.

Mai mult, Anca Dumitra admite că ea nu știe germană pentru a comunica cursiv cu partenerul său. Are însă norocul ca el să fi învățat între timp românește. Atunci când este dificilă comunicarea în limba română, cei doi încep să poarte discuțiile în engleză.

„În acte mi-am schimbat numele. M-am măritat. Am renunțat la numele clasic Dumitra. Sunt în continuare pe scenă și la TV cu numele de fată, dar în acte…

Eu nu știu germană, deloc, am norocul că știe el română și vorbim și în engleză, când e dificilă româna”, a mai spus ea în podcastul lui Mihai Morar.

Cine este soțul Ancăi Dumitra

Despre soțul ei încă se știu puține lucruri. Se știe însă că Manfred Spendier este un austriac pasionat de agricultură. El a venit pentru prima oară în România în interes de afaceri, însă a rămas aici, după ce a cunoscut-o pe Anca. Cei doi au o relație de câțiva ani, însă au început să se afișeze în public abia recent.

Manfred Spendier locuiește în România din 2006 și conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

Evită apariţiile în presă, este pasionat de motocross şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă, notează revista-ferma.ro, publicație pentru care Manferd a oferit un interviu, acum 4 ani. „Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară”, spune austriacul pentru sursa citată.

Și iată că aflăm că soțul Geaninei este pasionat de agricultură, de viața și munca la fermă și chiar deține una, în țara natală. „Părinţii mei au o fermă mică situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje.

Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole. Apoi, un prieten m-a remarcat şi m-a recomandat pentru un post de dealer de echipamente agricole şi uite aşa am intrat în acest domeniu”, a declarat Manfred Spendier pentru www.revista-ferma.ro.

Vezi și Anca Dumitra s-a măritat cu iubitul austriac. Cum s-a îmbrăcat Geanina din „Las Fierbinți” la cununie și cine este fermierul care i-a devenit soț

Citește și:

Elwira Petre, mesaj emoționant pentru bunica sa. Lucruri neștiute despre copilăria soției lui Mihai Petre, de origine poloneză, și pozele care fac cât o mie de cuvinte

Mădălin Ionescu, confesiuni dureroase la doi ani de la moartea părintelui său: „Tata a fost un bărbat absolut devastat de alcool. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam”