Un machiaj puternic, care i-a scos în evidență ochii superbi, un zâmbet larg și o ținută în care nu avea cum să nu se facă remarcată. Așa a arătat Anca Dumitra în ziua cununiei ei civile. Actrița care o interpretează pe Geanina, în serialul de succes „Las Fierbinți” (PRO TV), a spus marele „DA” în weekend și a publicat câteva imagini de la eveniment. Inclusiv cu mirele. Cei doi au fost foarte discreți cu relația lor și abia în vară s-au afișat împreună, la Gala Premiilor Gopo. În imaginile de pe Instagram, de la cununie, apare și actrița Luminița Erga, bună prietenă cu Anca Dumitra.

anca-dumitru-cununie-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Anca Dumitra s-a măritat. Cine este soțul ei și cu ce se ocupă

Anca Dumitra (35 de ani) și Manfred Spendier (45 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani, însă nu au defilat prin presă și pe la televizor cu povestea lor de iubire. Manfred Spendier este un afacerist austriac, însă locuiește în România din 2006 și conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială. Evită apariţiile în presă, este pasionat de motocross şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă, notează revista-ferma.ro, publicație pentru care Manferd a oferit un interviu, acum 4 ani. „Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară”, spune austriacul pentru sursa citată.

Soțul Ancăi Dumitra are o fermă în Austria, unde crește porci, oi și vaci

Și iată că aflăm că soțul Geaninei este pasionat de agricultură, de viața și munca la fermă și chiar deține una, în țara natală. „Părinţii mei au o fermă mică situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole. Apoi, un prieten m-a remarcat şi m-a recomandat pentru un post de dealer de echipamente agricole şi uite aşa am intrat în acest domeniu”, a declarat Manfred Spendier pentru www.revista-ferma.ro.

Nici Geanina nu a fost prea generoasă cu detaliile despre viața ei privată, rezumându-se să declare cam atât, într-un interviu exclusiv pentru Libertatea pentru Femei: Eu sunt o persoană pentru care iubirea e cea mai importantă, este coordonata primordială a vieții, e linia întâi în viața mea. Nu spun ceva nou, bănuiesc că așa e în viața fiecăruia. Iubesc pasional, iubesc cu toată dăruirea posibilă și îmi place să fiu alături de omul meu cu toată îngăduința, cu toată încrederea, cu toată iubirea. În limitele bunului simț, a libertății de sine și a celuilalt, da! Totul este permis în dragoste”, ne declara Anca Dumitra.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Anca Dumitra: ”Cel mai bun lucru este să îți trăiești adevărul din inima ta”

Citește și: Interviu EXCLUSIV Anca Dumitra: ”Totul este permis în dragoste!”

Citește și: Frumoasa din Las Fierbinți se mărită! A fost nevoită să recunoască totul, chiar dacă plănuia să țină secretul. Cine este logodnicul ei ”exotic”

Citește și: Ce soții frumoase au actorii din „Las Fierbinți”! Bobiță l-a nășit pe Dorel în viața reală