Foarte discretă cu viața personală, vedeta a ținut la secret marea veste până acum. Doar o conjuctură a făcut-o să ”dea din casă”.

De câțiva ani, Anca Dumitra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Manferd Spendier, acum logodnicul ei. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor de cuplu, însă se iubesc enorm, drept dovadă fiind chiar inelul de logodnă de pe degetul actriței.

Anca Dumitra, cerută de soție

În emisiunea sa, Cătălin Măruță a sunat-o pe actriță pentru a-i ura ‘’La mulți ani’’, iar un detaliu a ieșit la iveală. Curios, prezentatorul TV a întrebat-o pe aceasta dacă inelul de pe degetul ei este unul de logodnă, iar Anca Dumitra a dat de înțeles că da.

”Cumva daca e pe mana care trebuie, cam asta ar însemna’’, a răspuns amuzată actrița.

actrita-din-Las-Fierbinti-a-implinit-ieri-35-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actrița, despre relația cu iubitul ei

Anca Dumitra este foarte fericită lângă logodnicul ei, Maferd Spendier. Bărbatul este austriac, dar este stabilit în România. Cei doi sunt împreună ce câțiva ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Actrița spune că nu se simte deloc comfortabil să vorbească despre viața personală, motiv pentru care a și păstrat discreția timp de atâția ani.

‘’Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă, așa, și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult’’, a mai spus Anca Dumitra în cadrul emisiunii TV.

Vezi și Ce soții frumoase au actorii din „Las Fierbinți”! Bobiță l-a nășit pe Dorel în viața reală

Citește și:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se întrec în mesaje de ziua de naștere a lui Bebeto! Puștiul a împlinit 14 ani și s-a schimbat enorm, sub presiunea divorțului părinților lui

Alin Oprea, vacanță „de urgență” cu iubita: ”Dacă nu îți plimbi tu nevasta, ți-o plimbă alții”