Anastasia Lazariuc a făcut noi declarații despre divorțul fiicei sale de Ion Ion Țiriac. Artista a mărturisit că nu a fost luată prin surprindere de divorţul dintre ei și și-a încurajat fiica la fiecare pas.

Frumoasa artistă de peste Prut a mărturisit în emisiunea La Măruță de la Pro Tv că știe ce înseamnă un divorț că și ea a trecut prin așa ceva, fapt pentru care și-a sfătuit cât de bine a putut fiica, în decizia luată și a ajutat-o să înțeleagă că nu se termină lumea și că nu trebuie să privească spre trecut cu mânie.

Anastasia nu a fost luată prin surprinderea de divorțul lor


”Ileana, fiica mea, e bine, e mamă a doi copii. E cea mai frumoasă, pentru că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate”, a declarat Anastasia în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Anastasia Lazariuc a mărturisit că are o relație minunată cu cei doi nepoți ai săi, care o consideră prietena lor.


“Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu, pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor”, a adăugat Anastasia Lazariuc.

Anastasia a mărturisit că și a suferit în urma divorțului de Gheorghe Crigănuță în Republica Moldova. Alături de soțul său, Anastasia i-a avut pe Anastasia și Andrei. Însă, soțul ei iubea mai mult băutura.


Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, s-au căsătorit în vara lui 2009 după o relație lungă şi au împreună doi copii, Alexandru (12 ani) şi Nicholas Noah (11 ani) . Cuplul divorțase deja de doi ani când au anunțat anul trecut că s-au despărțit. Însă, ruptura dintre ei s-a produs în urmă cu mai mult timp, dar au păstrat totul secret.

Citește și;

Pe tatăl ei îl vezi în fiecare zi la TV. Dar știi ce fată frumoasă are Răzvan Simion? Are deja 16 ani!

Celebra cântăreață de la noi s-a pozat pentru prima oară fără pic de machiaj: ”Am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă!”