Artista a dezvăluit că nu a ținut niciodată o dietă, însă de câte ori i se pare că a pus un pic pe ea, recurge la un truc inedit pe care l-a învățat de la mama ei. Mai exact, ea ține câteva zile post, renunțând complet la carne, lactate, ouă și unt.

Anastasia Lazariuc  are fabulos la 63 de ani.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

Și-ar fi dorit o familie numeroasă

„Dietă nu am ținut niciodata. Post, da. Așa m-a învățat mama. Eu nu am reușit să țin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac, țin post.  Pe vremuri, când era Ileana (n.r. Ileana Lazariuc) la mine și deschidea frigiderul, cădeau morcovii și îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmplă asta când mă duc eu la ea și deschid frigiderul”, a declarat Anastasia Lazariuc într-o emisiune TV.

Anastasia a mărturisit că nu face deloc sport, deși fiica ei a insistat să meargă cu ea la sală. Însă, încearcă să evite carnea cât mai mult posibil și consumă mai multe lactate, brânzeturi, salate, legume și fructe. Cu toate acestea, artista recunoaște că o ajută și gena moștenită din mama ei, mărturisind că la ea în familie toată lumea este slabă.

De altfel, Anastasia spune că cel mai mare regret al ei este faptul că nu a reușit să-și facă o familie și că mariajul ei cu tatăl copiilor ei, Ileana și Andrei, a eșuat. Ea a dezvăluit pentru emisiunea „Agenția VIP” de la Antena Stars  și-ar fi dorit mai mulți copii, dar că nu exclude ideea de a-și reface viața alături de alt bărbat nici acum la bătrânețe.

Ileana vrea să devină iar mamă

„Eu am fost conștientă că niciunui bărbat nu-i este ușor să stea lângă o femeie care este artistă și care pleacă în spectacole și trebuie să stea acasă să o aștepte… Mai repede stă femeia acasă”, a spus Anastasia, precizând că cea mai mare iubire a vieții ei a fost tatăl celor doi copii ai ei, Andrei și Ileana.

„Cea mai mare iubire a vieții mele a fost soțul meu, tatăl copiilor mei. Dacă n-a fost să fie și n-a ieșit o căsnicie,  îmi pare foarte rău. Dacă ar fi fost o căsnicie frumoasă, aș mai fi născut niște copii, pentru că sunt copii frumoși și mie îmi plac mult copii. Eu sunt Rac și se spune că femeile Rac sunt cele mai familiste și așa e. Mi-am dorit o familie mare. Eu am crescut într-o familie mare, am fost 3 fete și 3 băieți. Părinții mei au mai avut doi copii care au decedat, dar de la viață trebuie să primim ceea ce ni se oferă și să ne bucurăm de tot ceea ce primim.(…)Eu mi-am dorit foarte tare să am o familie. Exact asta n-am avut și atunci am completat cu muzica”, a afirmat Anastasia Lazariuc, precizând însă că e fericită că Ileana și Andrei au familii frumoase.

Ileana Lazariuc, fiica artistei,  trăiește acum la Monaco, alături de soțul său, Ion Ion Țiriac, dar și cei doi băieți ai lor. Mai mult, Anastasia a dezvăluit despre fiica ei că s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă și că aceasta își dorește iar să rămână însărcinată ca să facă și o fetiță. Despre Andrei, Anastasia spune că are o familie frumoasă și două fete minunate și încearcă să-și facă propriul business.