Impresara acuză că ar fi fost jefuită ca-n codru de antrenorul Universității Craiova și că ar fi putut ajunge în stradă cu tot cu copiii dacă nu ar fi purtat numele Prodan.


Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen de divorț. Până atunci însă, în ajunul Sărbătorilor, impresara s-a dezlănțuit cum nu a făcut-o niciodată la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc, femeia care îi va aduce acestuia pe lume un nou moștenitor. Anamaria Prodan a dezvăluit recent că a fost jefuită de fostul soț și amantele acestuia din timpul căsniciei lor de 15 ani.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă!

Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!”,a dezvăluit Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”.

Fiica regretatei Ionela Prodan susține că Reghecampf venea plângând să-i ceară iertare de fiecare dată când călca strâmb, iar ea îl ierta de fiecare dată.

„Timp de doi ani jumătate am zăcut, n-am făcut niciun pas, am încercat să-i explicăm că este pe un drum al pieirii. (…) Aveam plânsete să-l iertăm pentru toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara susține că l-a iertat de cinci ori

În cinci ocazii ar fi fost iertat Laurențiu Reghecampf de soție și familie pentru greșelile lui. Cu toate astea, amanta ar fi reușit să-l șantajeze din nou chiar în ziua în care el și Anamaria și-au reînnoit jurămintele.

„Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!”, a mai dezvăluit impresara.

Impresara i-a dat pentru prima dată dreptate și lui Gigi Becali, patronul FCSB fiind primul care a dezvăluit în presă că Laurețiu Reghecampf are o amantă de ani buni.

„Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de 10 ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copiii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș” ,a mai spus sexy impresara.

Impresara, avere estimată la 40-60 de milioane de dolari

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit la divorț o avere estimată la aproximativ 40-60 de milioane de dolari. Anamaria Prodan ocupă locul 141 în Top Capital 2021, numărându-se printre cei mai bogați oameni din România.

O mare parte din avere este constituită de moștenirea pe care a primit-o de la mama ei, de la regretata Ionela Prodan. Patru case, terenuri şi conturi în bănci, un teren agricol şi unul intravilan, două maşini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, totul însumând aproape 2 milioane de euro – acestea au fost principalele bunuri pe care Anamaria și sora ei le-au împărțit.

„Nu am ce împărți cu Reghecampf! Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui!

Mai devreme am vândut un teren! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitate Craiova și cu o casă în America. Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar!

El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții!”, declara Anamaria Prodan, referitor la partaj, la Pro TV.

Vezi și Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”. Impresara face noi acuzații

Citește și:

Îl recunoști? E fiul unui mare actor, dar e complet schimbat cu părul blond: ”Mama o să mă ucidă!”

Monica Gabor și fiica ei s-au pozat ca două fotomodele într-un avion privat. Irinel Columbeanu a reacționat imediat