Într-un interviu recent, impresara a declarat că este pregătită să-și refacă viața. „L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea ceva frumos în viața mea, ceva bun, ceva mândru, ceva demn”, a declarat ea, conform România TV.

În ceea ce privește căsnicia cu fostul ei partener de viață, Prodan a mărturisit că a fost o lecție pentru ea, din care a învățat că trebuie să fie mult mai vigilentă și precaută la oamenii din jurul ei și, mai ales, la cât alege să investească în ei.

„Că trebuie să mă uit foarte atent la oamenii de lângă mine și să mă cântăresc foarte mult dacă investesc sau nu în ei”, a declarat Anamaria Prodan.

Deși despărțirea de antrenor a afectat-o extrem de tare, Anamaria Prodan este o femeie puternică și a trecut și peste acest obstacol.

Aceasta a mai dezvăluit că este fericită că a scăpat de tot răul din viața ei, iar acum merge mai departe zâmbind alături de copiii ei și de oamenii care au fost lângă în această perioadă grea.

„E superb în fiecare an, eu mă simt din ce în ce mai tânără. Sunt fericită că am scăpat de tot răul din viața asta. Mă uit frumos înainte, zâmbind, liniștită, alături de copiii mei și prietenii dragi mie, care au rămas lângă mine. E bine că am scăpat de scursurile care erau lângă mine. Va fi din ce în ce mai bine”, a mai declarat Anamaria Prodan.

”Inteligent, mândru, integru”

Anamaria are planuri mari pentru Sărbătorile de iarnă. Va merge în Dubai, alături de copiii ei, acolo unde se va distra de minune.

„De Sărbători mergem în Dubai. A venit și Rebeca. O să ne distrăm”, a mai dezvăluit impresara.

Ce-și dorește de la Moș Crăciun și noul an? Un nou început alături de un bărbat inteligent, mândru și impunător.

„Îmi doresc sănătate pentru mine și copiii mei. Și îmi doresc să-mi aducă Dumnezeu în viață un bărbat inteligent, mândru, integru, un bărbat care atunci când vorbește să se facă liniște”, a mai dezvăluit Ana Maria Prodan.

Cea mai mare dorință a sa este ca fiul ei, Laurențiu Jr., să meargă în America la școală, cum au mers și fetele ei.

Vezi și Anamaria Prodan nu se mai oprește: „Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf! Mi-a furat tot din casă”

Citește și:

Ce promisiune a făcut Andreea Marin când a împlinit 47 de ani. S-a fotografiat cum niciodată nu a făcut-o!

Planurile de Crăciun al Reginei Elisabeta, date iar peste cap. Ce s-a întâmplat în familia suveranei