Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a pozat în timpul unei ședințe de înfrumusețare, când tocmai fusese înfășurată în aur. Aur de 24 de karate, a ținut ea să precizeze.

Ce masaj, ce cosmetică!… Anamaria Prodan și-a făcut un tratament de întinerire și înfrumusețare chiar cu aur. Și nu doar pe față, ci pe întregul corp, după cum se poate vedea în fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare.

imbracata-in-aurSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Cum are bani cât să trăiască luxul pe care și-l dorește, nu face rabat de la nimic când vine vorba despre propria persoană. Iar răsfățurile ei se văd, pentru că nu-i dai 50 de ani!

Cel mai recent tratament pe care și l-a făcut vedeta nu e doar un moft, un răsfăț, ci are și proprietăți de hidratare, a ținut să precizeze Anamaria Prodan, mamă a trei copii.

„Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 25K, fără cupru, pentru fermitatea pielii, pentru hidratare. Sunt foarte fericită, vreau să văd arăt final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan, de pe masa unde i se făcea procedura.

Mai nou, investește în ea!

Anamaria Prodan își trăiește viața la maxim la cei 50 de ani ai săi! După divorț, vedeta a renăscut pur și simplu și a început să investească foarte mult în fizicul și starea sa de bine.

În nenumărate rânduri aceasta a dezvăluit cât de mult îi place să se îngrijească și, având în vedere cât de multe își permite, vedeta este dispusă să apeleze la cele mai bune tratamente de înfrumusețare indiferent de preț. A mai spus că petrece ore întregi la salon, pentru a-și face toate procedurile care o ajută să arate senzațional.

Mai mult, e de părere că orice femeie de peste 45 de ani ar trebui să se îngrijească cât mai mult și să fie atentă la aspectul fizic.

A ajuns la greutatea de dinainte de nuntă

Pe lângă procedurile de întreținere, se știe că după divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara a slăbit foarte mult. Aceasta mărturisea că este fericită că a reușit să ajungă la silueta de dinainte de căsătorie. Acum vedeta se menține mai bine ca oricând.

Anamaria Prodan s-a demachiat în direct și a pozat în costum de baie. „Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă”

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, spunea impresara nu demult.

Vezi și Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit! Cum au anunțat cei doi separarea și ce elogii și-au adus, pe picior de plecare

Citește și:

Sofia Vergara, diva latino cu accent delicios, forme senzuale și trecut dureros. A pierdut un frate, a avut cancer la 28 de ani, dar a ajuns cel mai bine plătită actriță

Rona Hartner dă de pământ cu sistemul de învățământ din România. Ce spune despre elevii din ziua de azi. Vedeta și-a retras fiica de la școală