Anamaria Prodan a vorbit în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, „La mijloc”, despre perioada de dinainte de anunțul divorțului de Laurențiu Reghecapf. Anamaia Prodan a mărturisit că știa despre relația dintre soțul ei și Corina Caciuc, pentru că antrenorul îi arăta mesajele pe care le primea de la iubită.

Anamaria Prodan a spus că inițial a decis să-și ierte soțul care călcase strâmb, însă ceea ce urmat a condus la vestea divorțului.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf i-a spus totul despre Corina Caciuc. În cadrul podcastului, Anamaria Prodan a citit mesaje despre care spune că au venit din partea Corinei Caciuc către Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus că antrenorul i-a redirecționat toate acele mesaje.

Corina Caciuc către Reghe: ”Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi”

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum’.

Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi’.

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa.

Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar”, a spus Anamaria Proan, în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecapf a venit ca un șoc pentru fani, având în vedere că cei doi au sărbătorit anul trecut nunta de cristal și și-au reînnoit jurămintele. De fapt, aceea era perioada în care impresara decisese să-l ierte și să-i mai acorde o șansă.

Anamaria Prodan a povestit adevărul despre perioada în care cei doi au decis să divorțeze.

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.

Dacă omul a venit și mi-a spus: «Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste»”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf i-a cerut iertare soției, însă la câteva zile a plecat de acasă.

”Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există … e belea mare cu mine! Copiii au zis «da», ne-am luat toți în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept. Și după două zile a plecat… cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut”, mai spunea recent Anamaria Prodan.

Vezi și Reghe i-a cerut iertare Anamariei Prodan: „Dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit”

Citește și:

Jojo a suferit o intervenţie la sâni, după ani de amânări: „Ştiu că există multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenţii…”

Christina Ich a ajuns cu băiețelul ei la spital: ”Era leșinat, nu mai schița un cuvânt”. E neagră de supărare pe medici!