Iar joi, când a fost ziua de naștere a Ancăi, Anamaria Prodan nu se putea să nu-și felicite sora și pe rețelele de socializare. A făcut-o într-un mod inedt, postând pe rețelele de socializare trei fotografii mai vechi, în care cele două surori se distrează de minune și sunt cu gurile până la urechi.

În toate, Anamaria Prodan e cățărată în spinarea Ancăi, așa cum, probabil, făceau în copilărie. ”La mulți ani celei mai perfecte, frumoase și sclipitoare surori din întreaga lume! Te iubesc, Piti!”, a scris pe Instagram Anamaria Prodan.

 

View this post on Instagram

 

🥳 happy birthday 🎁🎂🎊🎈🎉 to the most perfect, beautiful, and brilliant sister in the whole world! I love you Piti! @ancasavelio

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Sora ei, Anca Savelio, care locuiește în San Diego de ani buni, a replicat imediat: „Hahaha, vremuri bune. Te iubesc, soruțica mea!”.

Anca a fost felicitate, așa cum era de așteptat, și de soțul ei, fostul luptător de jiu-jitsu Anthony Savelio.

„Femeia asta de aici… Avem ceva istorie. Am făcut câteva lucruri… Când alții postează poze fericite și lucrurile arată siropoase, eu le voi numi rahaturi.
Călătoria poate deveni anevoioasă, dar iată-ne aici, multe luni mai târziu, cu propria noastră familie mică.

Ești puternică, frumoasă și al naibii de deșteaptă (…) La mulți ani frumoasei mele soții! Sunt vremuri nebunești acum, dar mă bucur că eu sunt cel cu care îți petreci ziua de naștere”, a scris acesta pe Instagram.

Anca Prodan (căsătorită Savelio) s-a stabilit în SUA în 2002, iar un an mai târziu a început o carieră de succes în imobiliare. În prezent deține o agenție imobiliară, prin intermediul căreia vinde sau închiriază proprietăți scumpe în California și Nevada.

Anthony și Anca Savelio locuiesc în San Diego și au împreună o fetiță.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Anamaria Prodan: ”Nimeni, niciodatã nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf”

Citește și: