Într-una dintre desele vizite ale sale în SUA, Anamaria Prodan s-a fotografiat cu Anca Savelio și a urcat pe Instagram rezultatul.

 

View this post on Instagram

 

#us #sisters #lovemysister❤️ @homesbyanca @ancasavelio

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Fanii s-au grăbit să aprecieze instantaneul, în care Anamaria Prodan apare îmbrăcată sport, ”de firmă”, iar sora ei în jensi, pantofi cu toc și un palton negru, ușor.

Conform Pro TV, Anca Savelio a făcut avere în SUA, ea fiind agent imobiliar. Are la activ tranzacții de 20 de milioane de dolari, mai ales în California și Nevada. Se pare că ambele au afacerile în sânge.

Dacă despre Anca Savelio nu se știu prea multe lucruri, Anamaria Prodan e arhiprezentă în media și show bizz-ul de la noi. Soția lui Laurențiu Reghecampf tocmai a renunțat la o emisiune de la Pro TV, din lipsă de timp.

S-a reinventat complet în ultima perioadă, arătând mai bine ca niciodată. Din ce în ce mai multe poze cu ea în costum de baie se găsesc pe profilul ei, spre bucuria fanilor săi. Ea însăși e fericită de felul în care arată, așa că nu s-a sfiit să scrie în dreptul uneia dintre fotografii, în care apare sumar îmbrăcată, „Să nu vă aud că nu se poate… că avem copii… că nu avem timp… se poate! Și se poate și mai bine!”.

in urma cu cateva zile, in DubaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Anamaria Prodan are două fete din prima căsătorie și un băiat din actualul mariaj.

Citește și: