Anamaria Prodan nu a venit singură la proces, ci a fost însoțită de fiica ei, Sarah, și fiul ei și al lui Reghe, Bebeto. De asemenea, de partea lui Laurențiu Reghecampf au fost Luca, fiul lui cel mare, și iubita acestuia, Asiana Peng.

prodannnSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Prodan, Sarah, Bebeto, au venit toți trei îmbrăcați în negru, iar Bebeto a zis că simte că vine la înmormântare. La scurt timp după, a ajuns și Laurențiu Reghecampf, el a intrat direct în sala de judecată, fără să se uite spre ei și fără să îi răspundă la salut Anamariei Prodan. Cu toate acestea, nu s-a ajuns la o concluzie, a fost amânat, iar Prodan a mărturisit că avocatul ei va lupta ca procesul să fie exclusiv din culpa lui și nu din culpa comună.

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a procedat la fel ca tatăl lui și i-a ignorat pe fratele lui, Bebeto și pe sora acestuia. Sarah a povestit dezamăgită că înainte cei doi erau cei mai buni prieteni, însă Luca a rupt legatura cu ea, după ceea ce s-a întamplat între tatăl lui și Anamaria Prodan.

„Ei se judecă și pentru nume, ea nu vrea să renunțe la numele Reghecampf, el nu vrea să ca ea sa mai aibă acest drept de a purta numele”, a povestit reporterul La Măruță, care a ținut să precizeze că a avut loc și un mic incident, în urma căruia Sarah se speriase și îi dăduse mesaj mamei sale, întrucât nu mai știa unde este Bebeto. Din fericire, totul s-a rezolvat rapid, iar Bebeto ar fi stat de vorbă cu tatăl său.

De altfel, Anamaria Prodan a anunțat că își va aduce copiii la înfățișarea de divorț, pentru a vedea cum reacționează.

„Păi e obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, spunea Anamaria Prodan la Antena Stars.

Divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf pare fi departe a se finaliza prea curând, întrucât cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord în ce privește bunurile și custodia copilului.

Citește și:

Anamaria Prodan l-a arătat pe noul ei iubit: „Este cât se poate de adevărat, voi anunța totul”

Anamaria Prodan are un nou iubit: ”Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf. Fiul antrenorului a reacționat imediat

Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan: „Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”