Drumurile celor doi se vor mai intersecta însă, conform declarațiilor făcute, după cum arată declarațiile celor doi. Să nu uităm că cei doi au devenit parteneri de afaceri.

Anamaria Prodan începea în urmă nu cu mult timp o relație de iubire cu Flavius Nedelea, un afacerist tulcean care i-a pus inima pe jar. Nu a durat, însă, prea mult povestea de iubire a celor doi, chiar dacă, probabil, a fost una intensă, ținând cont mai ales de declarațiile ei și de faptul că aceasta l-a prezentat pe bărbatul cu 8 ani mai tânăr inclusiv copiilor ei.

Anamaria Prodan, adevărul despre iubitul ei, Flavius Nedelea: „Nu vreau să mă trezesc din visul ăsta”

Despărțirea a fost anunțată de cei doi prin mesaje asemănătoare, postate pe Instagram, în care fiecare îl preamărește pe celălalt.

Ce spune Flavius Nedelea despre despărțirea de Anamaria Prodan: “Face orice bărbat să se simtă…”

Flavius Nedelea a anunțat despărțirea de Anamaria Prodan prin intermediul unei fotografii, peste care a scris următorul mesaj: “ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENA PE VIATA.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericire în univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever”.

Cine sunt femeile celebre cu care s-a iubit Flavius Nedelea, partenerul milionar al Anamariei Prodan. Singura lui declarație legat de impresară

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan

Cât despre Anamaria Prodan, aceasta a postat aceeași fotografie care îi înfățișează pe ei doi, în momente fericite, peste care a scris un mesaj asemănător ca stil.

”FLAVIUS este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui.

Călătoria noatră prin viață în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și își doresc toată fericirea din univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!” – se arată în mesajul postat de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. După cum se poate vedea, mesajele sunt foarte asemănătoare, cel mai probabil gândite de aceeași persoană.

mesajul-lui-flaviusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Nu demult, Anamaria Prodan spunea că vrea să-și țină relația amoroasă departe de ochii curioșilor, mai ales pentru că iubitul ei nu este genul de om care să se afișeze în mediul online.

Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit. A spus în sfârșit cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o

„Eu sunt un om fericit și încerc să protejez omul care se află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic serios. Este un bărbat cu „B” și atunci neavând foarte multă legătură cu viața mondenă, eu îl admir atât de mult și sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viața mea și cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor”, spunea Anamaria Prodan despre noul său iubit pentru Antena Stars.

Ce spune Anamaria Prodan despre căsătoria cu noul iubit. Impresara e de două ori divorțată

Anamaria Prodan l-a prezentat copiilor pe Flavius Nedelea

Sexy impresara l-a dus acasă pe Flavius Nedelea și l-a prezentat celor mai importante persoane din viața ei, celor trei copii, care l-au primit cu căldură și chiar s-au bucurat pentru ea.

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume.

Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.

Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos”, spunea aceasta într-un interviu recent citat de gsp.ro.

Vezi și Sfatul pe care Anamaria Prodan l-a primit de la fiul ei, în relația cu Flavius Nedelea! Cum i-a spus Bebeto să se comporte cu noul partener

Citește și: