Concret, aceasta le-a spus cum ar trebui să fie un bărbat potrivit pentru ele, de cursă lungă, dar mai ales cum nu ar trebui să fie. Din păcate, a învățat-o pe propria piele.

Chiar dacă fostul soț a obținut ore de vizită și legal are voie să petreacă timp cu fiul său, asta nu se prea întâmplă. Anamaria Prodan este o mamă singură, ea crescându-l pe Laurențiu Jr., fiul din al doilea mariaj.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan urmăritoarelor sale

Anamaria Prodan este cu siguranță o femeie puternică și a demonstrat că nimic nu e imposibil, indiferent de problemele prin care treci. De data aceasta, a oferit un sfat pentru mamele singure cu privire la alegerea unui bărbat.


Impresara a menționat că alegerea unui bărbat bun depinde de comportamentul său, astfel că cel potrivit te va întreba despre copiii tăi dacă au mâncat, nu dacă au adormit pentru a petrece timp doar cu tine.

”Pentru toate manele singure… nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi…”, se arată postarea Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a postat un mesaj despre Laurențiu Reghecampf

În urmă cu două luni, Anamaria Prodan și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare după ce a făcut o postare neașteptată despre fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Vedeta a menționat că îl cunoaște foarte bine pe antrenor și că toată viața o va iubi pe ea, indiferent de deciziile luate.

„Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi.

Spun direct și… Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a mărturisit vedeta în cadrul unui videoclip postat pe Instagram.

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Reghe: „Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”

Anamaria Prodan, mesaj fără precedent, la miez de noapte. E îndrăgostită din nou?

Recent, Anamaria Prodan a mai transmis un mesaj care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Un mesaj fără precedent, la miez de noapte, în care dă de înțeles că iubește din nou.

Anamaria Prodan a fost într-o relaţie de scurtă durată cu Flavius Nedelea, după separarea de Laurenţiu Reghecampf. Impresa s-a despărţit în cele din urmă de afaceristul român şi este singură de câteva luni.

Anamaria Prodan nu s-a mai afişat cu niciun bărbat, de la despărţirea de Flavius Nedelea. Aceasta a fost extrem de ocupată pe plan profesional, după ce a primit rolul principal într-un film, regizat de Iura Luncaşu.

Însă, aproape de miezul nopţii, Anamaria Prodan a postat un mesaj misterios pe contul oficial de Instagram. Aceasta a dat de înţeles că a întâlnit o persoană care a schimbat-o complet, motiv pentru care se gândeşte tot timpul la ea.

„Să te întâlnesc a fost una dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat. Şi mă gândesc la tine tot timpul”, se arată în mesajul postat în limba engleză de Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram.

De asemenea, mesajul a fost însoţit şi de o inimă, care poate spune multe.

La scurt timp după acest mesaj, impresara a mai postat unul, care de asemenea dă de înţeles că iubeşte din nou.

„Într-o zi, riscând, poţi să rămâi fericit pentru toată viaţa”, a mai postat Anamaria Prodan, în aceeaşi seară.

După ce filmările la „Complotul bonelor”, filmul în care are rolul principal, s-au încheiat, Anamaria Prodan şi-a luat o scurtă vacanţă şi a plecat în SUA.

Anamaria Prodan, toată în aur! Cea mai mare extravaganță de până acum: „Sunt foarte fericită!” POZE spectaculoase!

mesajul-postat-de-anamaria-prodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Iar cine crede că povestea ei de dragoste cu fostul soț ar putea continua se înșală. Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de o împăcare cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că păstrează legătura cu fostul ei soț doar de dragul copilului pe care îl au împreună, Bebeto.

„Nu există pe Pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.

Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză…

De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Vezi și Anamaria Prodan – cazinou, film cu un celebru regizor și afacere cu dricuri. „Am făcut deja primele înmormântări”

Citește și:

Jador a spus în sfârșit adevărul despre starea sa de sănătate. De ce boală suferă: „Nu am cancer!”

Jean Paler, internat de o săptămână în spital! Cum se simte acum actorul: „Mă supără rău sănătatea!”