A rămas însă în picioare și, din postura de supraviețuitoare, aceasta are un sfat pentru toate femeile care au apucat să-și pună verigheta pe deget.

Concret, impresara a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care le-a oferit un sfat prețios femeilor căsătorite. Aceasta le atrage atenția că oricând se poate întâmpla ceva, drept pentru care nu ar trebui să rămână niciodată descoperite.

Aceasta le sfătuiește să nu aibă mereu un văl pe ochi și să-și gândească ”la rece” viitorul.

Mamă a trei copii, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, care a mai fost căsătorită în trecut, aceasta a postat un videoclip cu un mesaj motivațional, prin care le-a oferit femeilor căsătorite un sfat foarte important.

Vedeta le-a atras atenția femeilor măritate să pună deoparte bani pentru ele și copiii lor chiar dacă au soți care le „iubesc”.

„Atenție aici! Când aveți alături ,,arătări” care vă iubesc, puneți bani de o parte pentru voi și pentru copii!”, a transmis Anamaria Prodan pe InstaStory.

Chiar dacă ea nu duce lipsa banilor, iată că ea însăși realizează importanța unui astfel de gest, aparent simplu și banal. E conștientă cu nu toate femeile au norocul ei, iar multe s-ar putea trezi într-o situație fără ieșire dacă nu-i urmează sfatul și se ajunge la divorț.

Vrea să facă un film după viața ei

Anamaria Prodan a mărturisit, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp, că nu are regrete. Sexy impresara are planuri mari și a dezvăluit că vrea ca următorul proiect să fie un film despre viața ei.

„De la 50 încep femeile să trăiască. Dacă mă mai nasc de 1000 de ori n-am regrete eu. Cum să am regrete? Dacă ar fi să o iau de la început aș face la fel. Așa este (n.r. viață de film). Următorul proiect cred că o să fie un film al vieții mele”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Vezi și Anamaria Prodan, motivul divorțului de primul soț, Tiberiu Dumitrescu: „Eu am pus capăt căsniciei. După ce am divorțat, dormeam în același pat”

Citește și:

Și fostul soț al lui J Lo s-a căsătorit! A luat de nevastă o miss, cu 31 de ani mai tânără!

Cum s-au bucurat vedetele și copiii lor de prima zăpadă din București. Imagini de poveste de la săniuș