Duminică, Laurențiu Reghecampf și-a dus relația pe care o are cu tânăra Corina Caciuc la un alt nivel, după ce a publicat un video cu bebelușul lor nenăscut încă, din timpul ultimei ecografii.

View this post on Instagram

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Antrenorul Craiovei s-a mândrit pe rețelele de socializare cu micuțul, care pare să aibă deja foarte multă energie.
Laurenţiu Reghecampf va deveni iar tată în luna mai, iar Corina Caciuc va naște la o clinică privată din Craiova, acolo unde locuiesc cei doi.

Imaginile cu cel de-al treilea băiat al antrenorului au ajuns virale și au fost văzute și de Anamaria Prodan, femeia pe care acesta a lăsat-o pentru actuala parteneră.

Aceasta spune că nu îi dorește copilului decât ceea ce vrea și pentru fiicele și fiul ei, adică tot ce e mai bun, pentru că micuțul, declară ea, nu este vinovat pentru faptele tatălui său.

”Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Impresara, cuvinte dure la adresa fostului partener

Însă, declarațiile ei au luat o turnură mai acidă în ceea ce-l privește pe cel care cândva era ”Soarele” ei.
Anamaria Prodan a subliniat faptul că nici ea și nici copiii ei nu au nimic împotriva Corinei Caciuc și a copilului pe care-l poartă în pântec, însă nu la fel stau lucrurile și în cazul antrenorului.

Fiica Ionelei Prodan spune că iubirea cu care se laudă acum Laurențiu Reghecampf va deveni istorie atunci când în calea acestuia va apărea o altă femeie.

Prodanca este de părere că apariția unei femei mai bogate în calea antrenorului de la Craiova va fi, căci istoria se repetă, subliniază ea, motivul despărțirii de tânăra de 29 de ani.

”Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă”, a completat impresara.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Potrivit unor surse din anturajul fostului cuplu Prodan-Reghecampf, cuplul s-a cunoscut în Dubai, unde Corina a și locuit o perioadă destul de lungă. Corina l-a urmat pe Reghecampf în țară, când acesta a fost numit antrenor la Univeristatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf are doi băieți din relații anterioare

Laurenţiu Reghecampf mai are doi fii, cu alte două femei. Din mariajul cu Mariana Pffiefer, Reghe a devenit tatăl unui băiat pe nume Luca, acum 21 de ani. Din relația cu Anamaria Prodan, îl are pe Laurențiu junior, care este alintat Bebeto și are 13 ani.

Luca, fiul cel mare se ocupă de afaceri, iar Bebeto își dorește să calce pe urmele tatălui său și să devină fotbalist.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, divorț după 15 ani

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin divorț, după o căsnicie de 15 ani. Primul termen va fi pe 7 februarie, în mai puțin de o lună, la Judecătoria din Buftea.

Impresa a câștigat o primă bătălie cu fostul soț: poate să îi folosească numele, după ce Reghe a depus o Ordonanță care îi interzicea Aneimaria să facă acest lucru. Agentul FIFA a mai depus două plângeri penale, una pe numele lui Reghe și una pe numele Corinei Caciuc.

De la anunțul sarcinii Corinei, Anamaria a lansat mai multe atacuri la adresa amantei lui Reghe. Cel mai recent, ea a spus că nu i se pare normal să aibă o iubită nu cu mult mai mare decât fiul său. „În condițiile în care un copil de-al tău are 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. O mai cunoaște și toată lumea, și anturajul lui fii-ta. E jenant”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Vezi și Anamaria Prodan, despre perioada de dinainte de divorț: ”Ăla mic l-a prins cu amantele”. Cum s-a întâmplat totul

Citește și:

Anamaria Prodan, despre perioada de dinainte de divorț: ”Ăla mic l-a prins cu amantele”. Cum s-a întâmplat totul

Cum arată Jane Seymour la 70 de ani, fără machiaj. Cele mai recente imagini cu ea i-au uimit pe fani