Corina Caciuc (30 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani) au luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând că vor mai avea un copil. Indicii apăruseră, însă, de ceva vreme, despre care Libertatea pentru femei a scris AICI, dar confirmarea a venit de ziua fericitului tătic.

Marți, 19 septembrie, Corina Caciuc a publicat în online o poză superbă cu Liam, fiul ei și al lui Reghe, alături de tortul aniversar pe care scria 1+1=4. mesaj clar, care nu mai are nevoie de nici o traducere. Reacția lui Reghe a venit imediat: „Vă iubesc mult!”, a scris antrenorul, care se pare că în curând își va muta familia în Arabia Saudită. După despărțirea de Universitatea Craiova, Reghe va antrena echipa Al Tae, din Arabia Saudită, după cum scrie Prosport.ro.

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Reghe, de ziua lui

Totul e clar, dar iată că Reghecampf a primit urări și de cealaltă familie. Anamaria prodan, fosta lui soție, a publicat pe Instastory o poză cu ea și copiii, alături de un mesaj comun pentru sărbătoritul Reghe. „La mulți ani, Laurențiu! Dumnezeu să-ți lumineze drumul spre succes! Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, a scris Ana în dreptul pozei în care apare și Luca, fiul cel mare al lui Reghe, din relația cu Mariana Pfeiffer.

Iar legat de sarcina Corinei Caciuc și de faptul că Laur va fi din nou tată, impresara a avut tot o reacție elegantă. „Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ”, a transmis Anamaria Prodan pentru Playtech Știri.

laurentiu-reghecampf-bebeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, pe Sarah și pe Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat, cu scandal, după 15 ani de mariaj.

Citește și: Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară? Mesajul postat de iubita lui Laurențiu Reghecampf și reacția lui imediată

Citește și: Corina Caciuc și poza care a creat valuri pe Internet. „Al doilea bebe e pe drum?”. Cum s-a afișat iubita lui Reghe