Anamaria Prodan a dezvăluit că după ce ea și Laurențiu Reghecampf sse vor despărți, în mod oficial, nu are de gând să stea prea mulți timp singură, ci vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă. Ea a dezvăluit și cum vrea să fie viitorul ei soț. Mai exact, în opinia ei bărbatul perfect trebuie să fie impunător și respectat în fața celorlalte persoane.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a declarat Anamaria Prodan.

Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri diferite, Anamaria Prodan susține că ea și Laurențiu Reghecampf și continuă să fie implicați în creșterea copiilor.

Sexy impresara a dezvăluit recent că ei au început să discuste tot mai des, aproape zilnic, însă discuțiile lor se limitează la copii. Vedeta a mai spus că nu a primit nicio informație cu privire la actele despre divorț.

„Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.ro.

„Știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. (…) În mine este o luptă cumplită, mintea mea refuză să se uite către bărbatul Laurențiu Reghecampf de astăzi pentru că eu, în mintea mea, am avut un Laurențiu Reghecampf ca bărbat incredibil, un familist perfect, un tată perfect, un Soare!”, a declarat impresara în urmă cu câteva zile.

laurentiu-reghecampf-anamaria-prodan-bebetoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru site-ul italian Tuttomercatoweb că, în viitor, își dorește să cumpere un club de fotbal din Peninsulă și că, deja, a pus ochii pe două asemenea echipe, din sudul țării. E adevărat, a mai explicat ea, achiziționarea unui asemenea club va trebui să mai aștepte până când se finalizează complicațiile pe care le are în viața personală, mărturisind cât de trădată se simte de soțul ei, care a înșelat-o cu o tânără de 28 de ani, care îl va face tătic a treia oară.

„A fost o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar e o situație jenantă, pentru că noi suntem celebri în România. Rușinea adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la o situație intolerabilă”, a declarat impresara.

„E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei. (…) Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei.Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”, a mai spus impresarul Anamaria Prodan.

Citește și:

Roxana Vancea a născut! Vedeta a devenit mama unui băiețel! E primul ei copil, iar fotografiile sunt adorabile

Cum s-a vindecat Adda de diabetul de tip 2: „Nu mai am pentru că…”