Anunțul a fost făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță. Parte din decizie are legătură cu fiicele sale. „Chiar dacă Sarah are 19 ani, are momente când vrea să stea cu mama. Mi-a spus şi profesoara că de la 14 ani e singură în America (…). Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei”, a explicat ea.

În plus, mai sunt și alte motive care au contribuit la luarea hotărârii. ”Mă bucur că producătorii m-au înţeles. Intru în perioada de transfer, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez şi să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore“, a spus Anamaria Prodan.

Conform presei tabloide, cea care ar putea să o înlocuiască pe Anamaria Prodan ar putea fi Mihaela Rădulescu, care, de-a lungul timpului, a avut mai multe contracte cu Pro TV.

Anamaria Prodan nu a vrut să spună cine o va înlocui în emisiune, afirmând doar atât: „Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toţi. Tot din lumea noastră vine şi va fi ok“.

Vezi și Cum își menține Anamaria Prodan silueta. Fanii au rămas mască când au văzut ce face

Citește și: