În timp ce Laurențiu Reghecampf făcea bilanțul lui 2022, publicând pe Instagram poze cu cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat anul trecut, adică iubita și copilul lor, Anamaria Prodan se pregătea de un Revelion de femeie divorțată. Cum altfel, decât unul cu mult lux și extravaganță, așa cum îi place ei. Anamaria Prodan, însoțită de fiul cel mic și de prietena Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, a descins la un local din Negrești-Oaș (Satu Mare), acolo unde Florica Boboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite” sezonul 10, a organizat o super petrecere de Revelion. Florica și-a chemat și ajutoare din echipa de la „Chefi la cuțite”, pe Raluca Todea, Adrian Stroe și Titus Alex.

anamaria-prodan-revelion-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anamaria Prodan, parada luxului de Revelion

Anamaria Prodan a purtat o rochie lungă, neagră, cu detalii aurii, semnată Prodan & Stavros, adică o colaborare în domeniul fashion, pe care Ana o are cu buna ei prietenă, Georgiana Stavrositu. Ceasul Rolex, câteva bijuterii cu diamante, din colecția ei celebră, o geantă de lux și o limuzină cu șofer au fost detaliile extravagante care au completat imaginea impresarei, de Revelion. Pe 1 ianuarie, Ana și fiul ei, alintat Bebeto, s-au relaxat la piscina hotelului din Negrești Oaș, unde au fost cazați.

În ultima zi din an, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a publicat pe Instagram mai multe imagini personale, cu Corina Caciuc (29 de ani) și fiul lor, Liam. Micuțul a venit pe lume pe 19 mai și acum are deja 7 luni: „Cele mai bune momente din 2022. Fie ca noul an să fie plin de sănătate și de fericire”, a scris Reghe lângă pozele de familie.

Laurențiu Reghecamf a publicat pe Instagram imagini cu noua lui familie

Citește și: VIDEO Laurențiu Reghecampf, sărut pasional cu Corina Caciuc, la botezul fiului lor. Filmulețul care a devenit viral pe TikTok

Citește și: Cum „a copiat-o” Corina Caciuc pe Anamaria Prodan. Iubita lui Reghe și-a afișat podoabele de lux, la restaurant