Vedeta a cerut la Poliție ca Laurențiu Reghecampf să nu se mai apropie de ea și copii, după ce ar fi amenințat-o cu moartea.

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că vrea ca Laurențiu Reghecampf să stea departe de ea și de copiii săi, astfel că acum acesta are ordin de restricție și nu se mai poate apropia de ea. Vedeta mărturisește că vrea să se termine mai repede acest scandal și să nu mai stea sub amenințările soțului ei.

Ajunsă la Poliție, impresara a arătat toate doveziile prin care susține că Laurențiu Reghecampf o amenință pe ea și pe copii, chiar cu moartea.

”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV, conform Spy News.

Anamaria Prodan știa că Laurențiu Reghecampf o înșela

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Anamaria Prodan mărturisea că a știut tot timpul că Laurențiu Reghecampf o înșela.

Impresara a ținut mereu să-i ia apărarea, cu gândul că aceasta va înceta să mai fie infidel, însă mărturisește că lucrurile au degenerat din ce în ce mai mult. Aceasta, deși spunea în presă că nimic nu e adevărat din ce ce spune și din ce se scrie, preciza că a vrut doar să nu-i fie stricată imaginea partenerului său.

Ea a mărturisit că de mulți ani se întâmplă asta, iar Laurențiu Reghecampf ar fi decăzut foarte tare pe plan profesional și în ochii familiei.

”Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România. El zicea hai să cumpărăm, mașină, casă, un business, iar eu îl credeam, însă el investea în femei. Eu, Anamaria Prodan, soția ta, care zic eu că e unică, că el a avut o soție unică, ca tu să ajungi de râsul fotbalului românesc…”, spunea ea pentru Antena Stars.

Vezi și Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan: „Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

Citește și:

Daniel Buzdugan, transformat după ce a mers pe Muntele Athos: „Eram bolnav pentru că mâncam prost”

Daniel Buzdugan, mărturisiri cutremurătoare: „Singura persoană care mi-a dat o șansă la viață a fost mama”