Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru calomie, asta după ce impresara a transmis mesaje dure depre cea care îi e iubită lui Laurențiu Reghecampf și care peste puțin timp îl va face tată.

Anamaria Prodan a precizat la TV că nu va merge la proces, deoarece oricum toată lumea știe deja cine e Corina Caciuc, după cum s-a exprimat ea. Impresara susține că toată lumea a văzut poze cu ea de dinainte de a fi cu Laurențiu Reghecampf, astfel că tot ceea ce a spus de partenera antrenorului e cât se poate de adevărat și nu are motive să stea cu ea față-n față la tribunal.

”Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu (n.r. nu mă prezint). Eu mă uit în presă, văd citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomie pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degete în gură prin videoclipuri, nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de noapte la striptease”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Impresara urmează să aibă proces cu Laurențiu Reghecampf, pe 30 mai

După al doilea termen al procesului de divorț, lucrurile nu au ajuns la niciun numitor comun, astfel că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să se întâlnească din nou la Judecătoria Buftea pe data de 30 mai, așa cum a anunțat avocatul impresarei.

Cei doi vor sta atunci din nou față-n față și urmează să vedem ce se va întâmpla. La ultimul termen, aceștia nu și-au vorbit, iar dacă Anamaria Prodan a stat de vorbă cu presa și a făcut declarații, nu același lucru s-a întâmplat și din partea lui Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a ezitat să răspundă la întrebările jurnaliștilor și a plecat în grabă de la tribunal, urcându-se rapid în mașină.

Vezi și Dan Alexa a rupt tăcerea despre Anamaria Prodan. Ce a spus despre sexy impresă și despre divorțul ei de Reghe

Citește și:

Cum arăta Adele la 18 ani! E de nerecunoscut cu bretonul scurt, de păpușă, probabil tuns chiar de ea!

Fac nunta în sfârșit! După doi copii împreună, s-au decis să facă pasul!