Marți, 31 mai, pe Internet au circulat o mulțime de imagini cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și băiețelul lor, Liam. Cătălin Măruță a fost cel care i-a surprins la un restaurant, i-a filmat, după care a pus acel video pe Instastory. S-a viralizat cu ușurință și a apărut și în toată presa. Mulți au semnalat ce bine arată Corina Caciuc, la doar 12 zile după ce a născut, alții că le stă foarte bine împreună sau că se citește fericirea pe chipul lor.

Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc?

În tot acel timp, Anamaria Prodan se afla în Dubai, unde se bucura de luxul pe care îl oferă viața în cel mai mare și cosmopolit oraș din Emirate. Ana a publicat, pe Instagram, imagini cu ea la Burj al Arab, la piscină sau la magazinele de lux. Dar asta nu e tot. Impresara s-a pozat în costum de baie, unul extrem de decoltat, iar lângă poză a pus doar un hashtag: #eusuntanamariaprodan, același folosit și la poza cu ea în costum de baie alb, de pe marginea piscinei.

anamaria-prodan-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dar asta nu e tot. Pe Instastory, Anamaria Prodan a pus două mesaje care nu are nevoie de nici o interpretare: „No matter what happens keep moving forward” și „fuck past, future still in my hands”. Adică „indifeernt de ceea ce se întâmplă, continuă să mergi înainte” și „la naiba cu trecutul, viitorul este încă în mâinile mele”. Este evident către cine sunt îndreptate aceste cugetări.

Marți, 31 mai, un filmuleț cu Reghe și cu Corina Caciuc a devenit viral. Ei au fost surprinși la un restaurant, împreună cu băiețelul lor, care se afla în landou. În rol de paparazzo, nimeni altul decât Cătălin Măruță. Prezentatorul de la PRO TV a pus filmulețul pe Instagram, pe Instastory. Măruță a schimbat și câteva vorbe cu Corina și cu Reghe. Vezi aici filmulețul cu Reghe și Corina!

Citește și: VIDEO Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita și băiețelul în oraș. Imagini rare cu Corina Caciuc și micuțul Liam

Citește și: Laurențiu Reghecampf, totul despre „episodul Anamaria Prodan-Dan Alexa”: „Nu am putut trece peste acel moment”