Anamaria Prodan, mesaj ironic pentru Reghecampf, încă soțul ei

Vestea a ajuns, cum era firesc, și la urechile impresarei Anamaria Prodan, care se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. I-a transmis un mesaj de felicitare, dar și câteva „săgeți”. „Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte“, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Și Sarah, fiica cea mică a Anei, a avut aceeași atitudine. „Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru Click!

anamaria-prodan-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cum îl va chema pe băiețelul lui Reghe și al Corinei

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți în dimineața zilei de joi, 19 mai. Antrenorul Craiovei a dat vestea pe rețelele sociale, unde a publicat și prima poză cu micuțul.

În postarea de pe Instagram, Laurențiu Reghecampf spune și numele pe care îl va purta fiul lui și al Corinei. Liam este un nume rar în România, este de origine irlandeză și înseamnă „puternic”, „neînfricat”. Toți cei trei băieți ai lui Laurențiu au nume cu inițiala L.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a mai avut și o fetiță, care a decedat însă la un anișor, din cauza unei malformații la inimă. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

Citește și: Corina Caciuc a născut. Prima poză cu bebelușul lui Reghecampf, care va purta un nume rar

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație la lansarea propriului parfum. Petrecere grandioasă, la piscină