Acesta apare însă din spate, așa că, pentru moment, nu se știe nimic despre identitatea lui, în afară de faptul că e un bărbat din înalta societate, putred de bogat, el provenind dintr-o familie regală, de origine arăbească.

La scurt timp după misterioasa postere de pe Instagram, impresara a făcut și câteva declarații despre viața ei amoroasă și despre cel care o face să simtă din nou fiorii dragostei.

Anamaria Prodan: „Nu mai sunt tinerică, să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”

Fotografia nu a fost realizată în apartamentul acestuia, ci în biroul lui, a declarat ea.

Într-un interviu pentru click.ro, vedeta a mărturisit că, momentan, locuiește tot cu băiețelul ei, la Snagov și nu s-a mutat în Emirate, așa cum s-a zvonit: „E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu.

Nu mai sunt tinerică, să-mi petrec nopțile de la unul, la altul! Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă.

Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând.”, a declarat Anamaria Prodan..

„Domnul despre care vorbesc nu este român”

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu își dorește să oficializeze relația cu bărbatul la brațul căruia s-a afișat pe rețelele de socializare, până nu va fi divorțată în acte: „Domnul despre care vorbesc nu este român.

Eu am niște principii old fashion, eu până nu divorțez nu o să mă afișez niciodată cu cineva sau să spun vezi că-s gravidă cu nu știu care, vezi că m-am ascuns prin casă cu nu știu care, vezi că m-a prins lumea prin păduri cu bărbați. Asta tot de demnitate și de coloană vertebrală ține.

Da, îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se termină divorțul.”, a povestit impresara în emisiunea ”Fiță cu Adiță”.

Vezi și Anamaria Prodan are un nou iubit: ”Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu averea lui Radu Pietreanu de la Vacanța Mare. Actorul a fost nevoit să-și vândă casa din București

Octavia Geamănu, despre femeile care ajung să se căsătorească sau să aibă copii pentru că ”trebuie”