Anamaria Prodan a aflat sâmbătă dimineața că are COVID-19, după ce testul a ieșit pozitiv. Ar fi contactat boala la Sibiu, după o întâlnire cu jucatorii de la Hermannstadt, club pe care îl conduce. „Am avut noroc că mi am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Deși și-a asigurat fanii că se simte bine, starea ei s-a înrăutățit de duminică la prânz, 29 noiembrie, când a început să tuşească şi să se simtă tot mai rău, iar apropiaţii au sunat la Salvare, scrie click.ro.

Surse din apropierea Anamariei au povestit că aceasta a ajuns de urgenţă la spital pentru a-şi face investigaţii serioase. “Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click!.

”Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech, precizând că a suferit un atac de panică.

Citește și:

Lili Sandu, goală în timp ce își alăptează copilul. Fotografiile care fac furori pe Internet

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a pățit?